Sallait a Premier League-be vinnék, de van egy komoly akadály a klubváltása előtt - sajtóhír

Sallai Roland iránt komoly érdeklődés mutatkozik Angliából lapinformációk szerint, de klubja, az SC Freiburg egyelőre nem akarja elengedni magyar válogatott támadóját.
Csakfoci.hu 2023. december 16., szombat 11:59
Sallai Roland iránt komoly érdeklődés mutatkozik Angliából lapinformációk szerint, de klubja, az SC Freiburg egyelőre nem akarja elengedni magyar válogatott támadóját.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. december 16., szombat 11:59

A német Sportbild szerint Sallai Roland hiába áll készen arra, hogy klubot váltson, nem hagyhatja el a Bundesliga 8. helyén álló és az Európa Ligában a csoportjából továbbjutó együttest a januári átigazolási időszakban. Annak ellenére sem, hogy a 26 éves magyar válogatott támadó nagy valószínűséggel komoly átigazolási díjat generálhatna klubja számára.

A hírek szerint a Premier League-ből tehetős érdeklődők, nevezetesen a Wolverhampton Wanderers és a West Ham United is vinné Sallait, akiért a Freiburg hasonló összeget kaphatna, mint a Brentford FC-hez igazolt Kevin Schadéért, akit a nyáron 25 millió euróért vett meg végleg az angol klub.

A lap szerint a Freiburg egyik legjobbjának - és a Bundesliga jelenleg legértékesebb magyar játékosának - így valószínűleg még várnia kell a klubváltással. Sallai ebben az idényben 16 tétmeccsen viselhette a Freiburg mezét és 4 gól, valamint 2 gólpassz fűződött eddig a nevéhez a szezonban.

Olvastad már?
Sportágváltást javasoltak a Vidiben újjászületett kapusnak: "Komoly büntetést is kaptunk a klubtól" – interjú a mákos tésztáról, a nagy sokkról és a válogatottról
Meglepő volt számára az a letargikus hangulat, ami fogadta őt a Vidi öltözőjében. Úgy érzi, az ESMTK elleni kupakiesés utáni sokk jót tett a csapatnak és ezért indult el felfelé, egészen a dobogóig. A célkitűzés azonban még mindig a bennmaradás. Volt, amikor veszélybe került edző állása, de ő 100 százalékosan harcolt érte is. A legutóbbi Európa-bajnokság előtt az utolsó pillanatban került ki az utazó keretből, most azt tervezi, hogy a tavaszi teljesítményével újra be tudja majd magát verekedni a legjobbak közé. Interjú Tóth Balázzsal, a Fehérvár kapusával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz