Sallai olasz kérőjének pénz kellene a magyar támadóra is - a válogatott játékosnak sem mindegy, hogyan szerzik meg

A Bologna vezetősége keményen dolgozik azon, hogy még a nyáron meg tudja szerezni Sallai Rolandot a Freiburgtól.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 6., vasárnap 17:19
A Bologna vezetősége keményen dolgozik azon, hogy még a nyáron meg tudja szerezni Sallai Rolandot a Freiburgtól.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 6., vasárnap 17:19

A Resto del Carlino c. lap szerint pozitív hír lehet a Bologna számára, hogy a Freiburg 15 millió euróról 12 millióra hajlandó csökkenteni Sallai Roland árát, ugyanakkor a kölcsönadásra jelenleg kicsi lehet az esély, ha a lehetséges szerződésben nem szerepel majd egy kötelező vásárlási opció is.

Sallai helyzete kényes, a szerződése 2025-ben jár le a Freiburgnál, emiatt abban az esetben, ha a Bologna nem vásárolja meg jövőre végleg, a játékos Németországba való visszatérésekor elég kilátástalan helyzetben találhatja magát. A német klub azonban a jelek szerint nem akarja vállalni ezt a kockázatot

- írja az olasz lap.

Közben a Bologna alternatívákat is keres, ha nem tudná végül megszerezni a magyar válogatott támadót. Többek között Marquinhos, az Arsenal 20 éves brazil szélsője is felmerült, mint lehetséges opció. A játékos nemrég tért vissza a Norwichtól, ahol kölcsönben futballozott, de úgy tűnik, hogy az Ágyúsok hajlandóak lehetnek megfontolni egy újabb kölcsönszerződést is.

A lap szerint ugyancsak kérdéses, hogy a Bolognának hogyan lesz pénze az erősítésekre, hiszen Sallai (vagy Marquinhos) mellett a Serie A-klub a svájci Basel 22 éves támadóját, Dan Ndoyét is kiszemelte magának. Érte 8 millió euró körüli összeget kérne a klubja, azaz összesen akár 20 millió euróra is szüksége lehet az olaszoknak a nyári célpontok megszerzéséhez. Ehhez pedig valószínűleg el is kell majd adniuk valakit.

Olvastad már?
Spanyol csapat is érdeklődik a Fradival 4 bajnokságot nyerő válogatott játékos iránt - a részletek
Mint ismert, Vécsei Bálinttal nem hosszabbított szerződést a Ferencváros. A középpályás szabadon igazolható és több külföldi lehetőség is felmerülhet vele kapcsolatban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Ádám Martin
A görög sajtó szerint Ádám Martin a napokban már el is utazik az Aszterasz Tripoliszhoz, hogy aláírja szerződését a leendő csapatánál.
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Tovább az összes átigazoláshoz