Fotó: fradi.hu

Spanyol csapat is érdeklődik a Fradival 4 bajnokságot nyerő válogatott játékos iránt - a részletek

Mint ismert, Vécsei Bálinttal nem hosszabbított szerződést a Ferencváros. A középpályás szabadon igazolható és több külföldi lehetőség is felmerülhet vele kapcsolatban.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 6., vasárnap 12:18
Fotó: fradi.hu
Mint ismert, Vécsei Bálinttal nem hosszabbított szerződést a Ferencváros. A középpályás szabadon igazolható és több külföldi lehetőség is felmerülhet vele kapcsolatban.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 6., vasárnap 12:18

Honlapunk úgy tudja, hogy a spanyol másodosztályban szereplő Racing Santander komolyan érdeklődött Vécsei Bálint iránt, de aztán a tárgyalások lelassultak. Mindez azt jelenti, hogy egyelőre nincs új csapata a Ferencvárostól távozó válogatott középpályásnak.

Vécsei korábban kijelentette, elsősorban külföldi klubokban gondolkodik.

Amennyiben kútba esik a spanyol lehetőség, nem lenne meglepetés, ha az észak-amerikai profi ligában (MLS) kötne ki a 30 éves játékos.

Vécsei 2020 elején igazolt a Ferencvároshoz, ahol négy bajnoki címet szerzett. Azt megelőzően volt a Lugano, a Lecce és a Bologna légiósa is. Az NB I-ben a Honvéd színeiben mutatkozott be. A válogatottban 12 alkalommal szerepelt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz