Fotó: mlsz.hu

Rossit a PL-ből hívták, most télen is válthatott volna: "Nem tűnt helyesnek, hogy..."

A mieink szövetségi kapitány azt is elárulta, Csányi Sándor szeretné, ha pályafutása végéig, majd azután is a magyar válogatottért dolgozna, és Rossi ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Budai László 2024. április 25., csütörtök 11:44
Fotó: mlsz.hu
A mieink szövetségi kapitány azt is elárulta, Csányi Sándor szeretné, ha pályafutása végéig, majd azután is a magyar válogatottért dolgozna, és Rossi ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Szerző: Budai László 2024. április 25., csütörtök 11:44

Most télen is lehetősége lett volna a magyar válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak, hogy máshová szerződjön - állította az olasz-magyar szakember a Teleclubitaliának.

A Serie A-ból nem hívtak, de voltak más érdekes ajánlatok, a Premier League-ből is, amelyek aztán nem haladtak előre. Azok után, amin Magyarországgal keresztül mentem eddig, nem tűnt helyesnek, hogy elmenjek. Most decemberben is volt egy ajánlatom, de szintén nem tűnt helyes lépésnek a számomra, hogy az Európa-bajnokság előtt gondolkodjak rajta

- mondta Rossi, aki azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy pályafutása végéig a mieinket irányítja.

- 2025 decemberéig van szerződésem a magyar szövetséggel, de ahogy az elnök (Csányi Sándor - a szerk.) mondta, szeretné, ha a karrierem végéig itt maradnék, és utána egyfajta különleges tanácsadó lennék a szövetségnél. Úgy érzem, nagyon megbecsülnek és szeretnek, ezért nem látok okot a váltásra.

Olvastad már?
Fradi: Magyar válogatott lenne a csapat egyik legjobb légiósa - ő maga jelentette be
Marquinhos szívesen csatlakozna Marco Rossi magyar válogatottjához.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz