Fotó: mlsz.hu

Rossi elárulta, melyik lesz a válogatott legfontosabb meccse: "Szoboszlai készen áll egy európai topklubra"

Marco Rossi szerint Sallai Roland és Szalai Attila is erősebb csapathoz vagy bajnokságba kerülhet. A kapitány szerint most még biztosan Szerbia az Eb-selejtezőcsoportunk legnagyobb esélyese.
Csakfoci.hu 2023. március 30., csütörtök 9:06
Fotó: mlsz.hu
Marco Rossi szerint Sallai Roland és Szalai Attila is erősebb csapathoz vagy bajnokságba kerülhet. A kapitány szerint most még biztosan Szerbia az Eb-selejtezőcsoportunk legnagyobb esélyese.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 30., csütörtök 9:06

Marco Rossit Olaszországban a footballnews24.it többek között a magyar válogatott Eb-esélyeiről is kérdezte, mondván a szövetségi kapitány is úgy érzi-e, hogy a mieink Szerbiával együtt a csoport legnagyobb esélyesei?

- A csoport favoritja most egyértelműen Szerbia, még túl korai lenne megmondani, hogy mi is azok leszünk-e.

Az a mérkőzés, ami eldöntheti, hogy mi lesz a szerepünk a csoportban, az a júniusi, Montenegró elleni selejtező lesz.

De a meglepetések a selejtezők során sem maradnak el, nézzük csak meg Kazahsztánt, amely 0-2-ről 3-2-re fordított Dánia ellen. Nincsenek már egyértelmű eredmények, különösen egy olyan csoportban, mint a miénk - fogalmazott a kapitány, akit arról is faggattak, mely játékosai lehetnek készek a nagy ugrásra majd klubszinten?

- Sok olyan játékos van Magyarországon, aki jól teljesít, és készen áll a nagy ugrásra. Sallai Roland, Szalai Attila és Szoboszlai Dominik. Utóbbi, a csapatkapitányunk készen áll arra, hogy egy európai topklubnál landoljon majd - mondta Rossi.

Olvastad már?
Eb-selejtezők: Szoboszlai brutális statisztikákkal került az álomcsapatba - egy másik magyar származású játékos is berobbant
A magyar válogatottból Szoboszlai Dominik, a svédből pedig a magyar származású Viktor Gyökeres kapott helyett a Sofascore legjobb tizenegyében az Európa-bajnoki-selejtezők után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz