Fotó: kisvardafc.hu

Révész elmondta, miért váltott edzőt a Kisvárda: "Ezt olyan új stábbal tudjuk megvalósítani, amelynek más a stílusa, más gondolkodást képvisel"

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója szerint a csapat formahanyatlásának kiküszöbölése miatt kellett edzőt cserélni. A vezető elmondta azt is, hogy mi lesz Török László és Erős Gábor sorsa.
Csakfoci.hu 2023. március 29., szerda 19:15
Fotó: kisvardafc.hu
Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója szerint a csapat formahanyatlásának kiküszöbölése miatt kellett edzőt cserélni. A vezető elmondta azt is, hogy mi lesz Török László és Erős Gábor sorsa.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 29., szerda 19:15

- Köszönjük a két kollégánk klubunkért tett eddigi szolgálatait – mondta a váltás kapcsán Révész Attila sportigazgató a kisvardafc.hu-nak. - Török László a nyáron csatlakozott a felnőtt csapat szakmai stábjához, korábban az U19-es korosztálynál dolgozott. Erős Gábor pedig már kilenc éve nálunk van, játékosként kezdett, majd az edzői szamárlétrát végigjárva kötött ki ideiglenesen a felnőtt csapat vezetőedzői posztján, majd a megfelelő licenc hiányában visszakerült az asszisztensedzői beosztásba. A csapat jelenlegi formahanyatlásának kiküszöbölése és a fejlődése érdekében új impulzusokra van szükség, úgy gondoltuk, ezt olyan új stábbal tudjuk megvalósítani, amelynek más a stílusa, az edző más gondolkodást képviselve képes kizökkenteni a játékosokat a pillanatnyi komfortzónájából, és visszaállnak arra a motivációs szintre, amely korábban jellemezte őket.

Révész beszélt a távozó szakemberekről is.

- Török Lászlónak szeretném megköszönni a tevékenységét, úgy érzem, mind emberileg, mind szakmailag hozzá tudott tenni a csapat munkájához. A megfelelő szakmai munka eredménye, hogy a sérülések jó ideje elkerülték a társaságot, fizikailag a topon voltunk és nagyon jó csapatszellemiség alakult ki.

Eddigi vezetőedzőnk jelezte, hogy az eddigi tudása mellé az itt szerzett tapasztalatait máshol is szeretné hasznosítani és máshol is kipróbálná magát, ezért vele közös megegyezéssel szerződést bontottunk.

- Erős Gábor – aki az akadémiánknál is végzett eddig feladatot – az egyéni képzésekért felelős edző lesz a VLA-nál, de a fejlődése szempontjából számára az lenne a legjobb, ha NB II-es csapatnál vállalhatna vezetőedzői feladatot, a képesítésre erre jogosítja fel, megpróbálunk segíteni neki ebben, és ha lesz ilyen lehetősége, akkor nem gördítünk akadályt a távozása elé, a kiteljesedése érdekében adott esetben elengedjük őt. Neki arra is van most szüksége, hogy a saját bőrén érezze meg az önálló munka és az egyénileg meghozott döntések nehézségeit. Ha közben megszerzi a legmagasabb edzői végzettséget, akkor azt követően még a klubunknál is munkát vállalhat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz