Fotó: dvtk.eu

Régi-új edző érkezett a Diósgyőr szakmai stábjába: "A DVTK volt a legutolsó olyan klub, ahol igazán érzelemdúsan éltem meg a sikereket"

Srdan Zirojevic erőnléti edzőként csatlakozik Vladimir Radenkovic stábjához.
Csakfoci.hu 2024. február 21., szerda 17:33
Fotó: dvtk.eu
Srdan Zirojevic erőnléti edzőként csatlakozik Vladimir Radenkovic stábjához.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 21., szerda 17:33

Régi-új erőnléti edző csatlakozott Vladimir Radenkovic stábjához, miután Srdan Zirojevic visszatért Diósgyőrbe - tudatta klubhonlapján a miskolci egyesület. A Radenkovic-Zirojevic páros korábban Szivics Tomiszláv stábjában értek el közös sikereket, emellett dolgoztak együtt a szerb FK Rad, a szlovén Olimpija Ljubljana és ezzel egyidőben a szerb U21-es válogatott, a szlovák Slovan Bratislava, valamint legutóbb a szintén szerb FK Radnički Kragujevac sikeréért is.

Boldogsággal tölt el, hogy ismét itt vagyok Diósgyőrben, és alig várom, hogy belevágjunk a munkába! Talán a DVTK volt a legutolsó olyan klubom, ahol igazán érzelemdúsan éltem meg a sikereket a szurkolóknak, és a klubbal együtt lélegző városnak köszönhetően.

- Az elvárások ismét hatalmasak, aminek igyekszem megfelelni. Az érzéseimet talán úgy tudnám a legpontosabban leírni, hogy olyan, mint amikor egy vándor sok év után hazatér, minden ismerős számára, de mégsem ugyanolyan, mint amit otthagyott. Diósgyőrben hatalmasat fejlődött az infrastruktúra, számomra mégis az a legnagyobb és a legfontosabb változás, hogy a világtrendnek megfelelően az elmúlt években elkezdték a teljesítmény mérését a DVTK-nál. Már egyeztettem Bubori Kornél erőnléti edzővel és Dobó László teljesítmény edzővel, akik rendelkezésemre bocsájtották az adatokat. Ezért elsősorban ezt fogom elemezni, hogy megismerjem, milyen munkát végeztek a labdarúgók az elmúlt fél évben, illetve mi történt a 14 napos átmeneti időszakban. Amint ez megtörtént, akkor pedig el tudom dönteni, merre tovább, és a legjobb tudásom szerint fogom segíteni Vlado (Vladimir Radenković - a szerk.) munkáját, hiszen egy erőnléti edzőnek végső soron a vezetőedző munkájának támogatása a legfontosabb feladata - fogalmazott az erőnléti edző.

Olvastad már?
Az NB I nagy visszatérője a Vidiről és a kiesésről: "Nehéz volt megélni, hogy bajnoki cím, kupagyőzelem és válogatottság után ott vagyok a nagy semmiben"
Öt évvel ezelőtt még Dibusz Dénessel emlegették egy szinten: bajnok volt, kupagyőztes, válogatott. Aztán megjárta a poklot. Egy súlyos sérülés után kikerült a Vidi kapujából, ahova már nem tudott visszakerülni huzamosabb időre. Kölcsönben szerepelt az NB II-ben, de ott sem sikerült magát újraépítenie. Nyártól a Mezőkövesd kapusa, télen pedig megkapta a lehetőséget, így most újra az NB I-ben bizonyíthat. Interjú Kovácsik Ádámmal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz