Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Reagált a Szpari sportigazgatója a Tímárról szóló hírekre: "Klubunkhoz nem érkezett megkeresés más csapattól vele kapcsolatban"

A Nyíregyházához nem érkezett megkeresés Tímár Krisztiánért, vele képzeli el a jövőt a klub.
Csakfoci.hu 2024. május 29., szerda 19:24
Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
A Nyíregyházához nem érkezett megkeresés Tímár Krisztiánért, vele képzeli el a jövőt a klub.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 29., szerda 19:24

Kedden a Csakfoci is beszámolt róla, hogy a magyar sajtóban több lehetséges vezetőedző neve is felmerült az Újpest kispadjára, így például a Nyíregyházát NB II-es bajnoki címig vezető Tímár Krisztián nevéről is lehetett olvasni. A Szpari vezetőedzője kapcsán honlapunk megírta, hogy az Újpest semmilyen hivatalos lépést nem tett Tímárért, aki élő szerződéssel rendelkezik a szabolcsi klubnál.

Tímár távozásával kapcsolatban a Szpari megerősítette honlapunk korábbi értesülését; leírták, hogy szerződésben állnak a szakvezetővel, és vele képzelik el a jövőt.

- Tímár Krisztiánnak élő szerződése van a Nyíregyháza Spartacus FC-vel, vele képzeljük el a jövőt. Klubunkhoz nem érkezett megkeresés más csapattól vele kapcsolatban. Továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy amint valakivel szerződést kötünk, hosszabbítunk vagy bontunk, és a kontraktusok aláírásra kerülnek, azt hivatalos felületeinknek bejelentjük szurkolóinknak – mondta Fekete Tivadar sportigazgató a klubhonlapnak. - A klub vezetése folyamatosan tárgyal játékosokkal, és a következő napokban már várhatóak szerződéskötések - tették hozzá.

Olvastad már?
Az Újpest támaszthatja fel a váci focit - így működhet együtt a két klub
A cél, hogy a Vác előbb az NB III-ba, majd az NB II-be jusson - immáron újpesti segítséggel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz