Fotó: mezokovesdzsory.hu

Reagált a korábbi NB I-es sportigazgató a körözéséről szóló hírekre: "Nem fogok börtönbe vonulni, várom az ajánlatokat"

A Kövesd korábbi sportigazgatója mindenkit megnyugtatott, befizette a büntetését, a körözés lezárult.
Nyikes Zoltán 2024. június 18., kedd 14:30
Fotó: mezokovesdzsory.hu
A Kövesd korábbi sportigazgatója mindenkit megnyugtatott, befizette a büntetését, a körözés lezárult.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 18., kedd 14:30

Kedd délután szúrta ki a sportal.blikk.hu, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság ittas vezetés miatt körözést adott ki Tóth László, a labdarúgó NB I-ből kieső Mezőkövesd korábbi sportigazgatója ellen – derült ki a police.hu körözési listájáról.

A Csakfoci a hír megjelenését követően utolérte a szakembert, aki reagált is a megkeresésünkre az ügy kapcsán.

– Ez még egy régebbi történet. Egy születésnapi buli után korán reggel útra kellett indulnom Kállai Zalán ügyében egy Covid-teszt miatt, Miskolcról Kazincbarcikára. Későn fejeződött be a hajnali rendezvény, reggel pedig nem számoltam azzal, hogy a szonda még 0,26-os értéket fog mutatni... a 0,25-ös érték még csak szabálysértés lett volna, én pont egy picivel többet fújtam.

Ezt követően volt egy jogi procedúra, fellebeztem a bíróságon az ítélet ellen, majd miután visszakaptam a jogosítványomat, már nem is nagyon kísértem figyelemmel a történéseket, ekkor kétszer is a bőcsi lakcímemre kaptam a pénzbüntetésről szóló csekket ajánlott levelek formájában, ezeket pedig nem tudtam átvenni, mivel Miskolcon van a tartózkodási helyem, ott élek. Ezt persze a rendőrség átvettnek nyilvánította, és miután nem volt tudomásom a levelekről, körözést rendeltek el. A tegnapi nappal viszont kifizetésre került ez a büntetés, ha kell meg is mutatom bárkinek a befizetési bizonylatot. A körözésnek vége.

Köszönöm egyébként a reklámot, a negatív reklám is reklám azt szokták mondani, örülök, hogy forog a nevem úgy is, hogy jelenleg nem dolgozom az átigazolási piacon. Nem fogok börtönbe vonulni, várom az ajánlatokat – zárta Tóth a Csakfocinak.

Tóth Lászlóval egyébként a következő napokban egy hosszabb interjút is olvashatnak majd a honlapunkon, ahol már a szakmai kérdések kerülnek előtérbe, szóba kerül többek között az is, hogy miért nem vette fel a telefont három hónapon keresztül az újságíróknak Kuttor Attila távozását követően, de arról is beszél majd, hogy mik voltak számára a legemlékezetesebb pillanatok az előző nyolc évben, amikor a Mezőkövesd megszakítás nélkül NB I-es volt.

Olvastad már?
NB II: Waltner veheti át a feljutó csapat irányítását
A Csakfoci értesülései szerint eldőlt, hogy Waltner Róbert lesz a Szentlőrinc vezetőedzője.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz