Fotó: tve1887.hu/

Rajczi 41 évesen igazolt Ausztriába: " A szezon végén visszavonulok; sportvezetőként szeretnék dolgozni a magyar futballban"

Rajczi Péter honlapunknak elmondta, miért igazolt az osztrák nyolcadosztályba, de arról is határozott elképzelése van, hogy pályafutása végeztével milyen pozícióban szeretne dolgozni.
Csakfoci.hu 2023. február 8., szerda 16:50
Fotó: tve1887.hu/
Rajczi Péter honlapunknak elmondta, miért igazolt az osztrák nyolcadosztályba, de arról is határozott elképzelése van, hogy pályafutása végeztével milyen pozícióban szeretne dolgozni.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 8., szerda 16:50

Rajczi Péter utolsó magyar klubja az NB III-as III. Kerületi TVE volt, ahonnan tavaly nyáron távozott, de az edzéseket továbbra is látogatja.  Februártól az osztrák nyolcadik ligában szereplő USV Neulengbach játékosa.

- Barátságban váltam el a Kerülettől, és a mai napig a csapattal edzek, még ha nem is naponta - kezdte a csakfoci.hu-nak Rajczi Péter. - Nem akartam azonban még befejezni a pályafutásomat, most télen realizálódott ez az osztrák lehetőség, ami minden szempontból ideális számomra. Heti egy edzésre kell kijárni, hétvégén meccs, ráadásul van két magyar csapattársam is, az egyik Tóth Bence, akivel nagy csatákat vívtunk a  derbiken.  A masszőrünk is magyar, úgyhogy otthonosan fogom magam érezni. Bécs mellett van a klub, ami nem egy nagy távolság. Szerencsére mivel kevés elfoglaltsággal jár, a családommal is sok időt tölthetek.

A 41 éves támadónak határozott elképzelése van arról, hogy meddig szeretne futballozni és milyen tervei vannak azt követően.

- Valószínű, hogy a szezon végén visszavonulok, aztán új munka után kell néznem. Nem titok, sportvezetőként szeretnék dolgozni a magyar futballban. Két diplomám is van, így készen állok az új kihívásokra. Addig azonban mindent megteszek, hogy a lehető legelégedettebbek legyenek velem az osztrák klubnál. Nekem ez egyáltalán nem az anyagiakról szól, mindig is imádtam focizni, ez most sincs másképp, a futball szeretete miatt vágtam bele ebbe a kalandba - zárta a korábbi újpesti közönségkedvenc.

Olvastad már?
Magyar foci: Az osztrák nyolcadosztályba igazolt a korábbi Újpest-kedvenc - ex-fradista csapattársa is lett
Az osztrák nyolcadik ligában szereplő USV Neulengbach együttesében folytatja pályafutását Rajczi Péter.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz