Puskás-díj: "Az utamnak nagyon az elején járok" – ez volt Zsóri köszönőbeszéde

Óriási megtiszteltetésként éli meg a 18 esztendős játékos, hogy a legnagyobb magyar játékosról elnevezett díjat első magyarként tudta átvenni Milánóban.
Nyikes Zoltán 2019. szeptember 23., hétfő 21:29
Óriási megtiszteltetésként éli meg a 18 esztendős játékos, hogy a legnagyobb magyar játékosról elnevezett díjat első magyarként tudta átvenni Milánóban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. szeptember 23., hétfő 21:29

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, első magyarként a MOL Fehérvár FC támadója, Zsóri Dániel nyerte az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) milánói gáláján vehetett át még a DVSC színeiben szerzett ollózós találatért.

– Jó estét kívánok mindenkinek! – kezdte Zsóri Dániel a Puskás-díj átvétele után. – Óriási megtiszteltetés, hogy a legnagyobb magyar játékosról elnevezett díjat első magyarként tudom átvenni. Nagyon szépen köszönöm a családomnak, a hozzám közel álló embereknek, a klubjaimnak, edzőimnek és csapattársaimnak, akik segítettek, hogy elnyerjem ezt a díjat. Viszont az utamnak nagyon az elején járok, és nagyon sok dolgot kell még tennem. Köszönöm szépen!

A 18 esztendős futballista február 16-án a Debreceni VSC színeiben a későbbi bajnok Ferencváros elleni hazai NB I-es találkozón a 81. percben csereként állt be élete első felnőtt élvonalbeli mérkőzésére, majd a 93. percben 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott 1-1-es állásnál, így győzelemhez segítve csapatát.

Zsóri a Fradinak lőtt ollózós gólja másnapján hosszabb interjút adott honlapunknak!

Olvastad már?
Interjú: "Most miattad meghúzódtam" – a Loki 18 éves, Fradi-verő csatárát már Dzsudzsák is megkereste
A fél ország ismerte meg a nevét azzal, hogy az FTC ellen a 93. percben, élete első NB I-es meccsén győztes gólt ollózott. A debreceni Zsóri Dániel ennek ellenére szerényen akar a továbbiakban dolgozni, az pedig számára egyértelmű, a magyar és a román válogatott közül melyiket választaná.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz