Portugáliából igazolt magyar játékost az NB II-es csapat - hivatalos

A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
Nyikes Zoltán 2023. március 31., péntek 12:35
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 31., péntek 12:35

Sérült kapusai miatt új játékost igazolt erre a posztra az NB II-es Kazincbarcika:

hosszas adminisztrációs munka után játékengedélyt kapott Bencze Antal, így a hétvégén már bemutatkozhat a Haladás elleni bajnokin

- írja a klub közösségi oldala.

A 20 éves Bencze Antal négy és fél év után tért haza a Vitória Guimaraes csapatától, ahová még 2018 nyarán az MTK Budapest utánpótlásából igazolt. A magyar játékos a korosztályos csapatokat végig járva eljutott a felnőttekig, 2022. július végén pedig bekerült az EKL-selejtező miatt a Puskás Akadémiához utazó portugál csapat keretébe is, bemutatkoznia azonban nem sikerült. A B-csapatban 38-szor védte a portugálok hálóját.

Bencze ezúttal a további fejlődés, a meccsrutin megszerzése és a folyamatos játéklehetőség érdekében hazatért és szabadon igazolható játékosként került a KBSC-hez, ahol az elmúlt hetekben mindkét kapus összeszedett kisebb-nagyobb sérüléseket.

Olvastad már?
A Freiburg edzője bepöccent Sallai édesapjára: "Nem értem, hogy lehet Rolandot ilyen őrültségekkel ekkora nyomás alá helyezni"
Christian Streich nem örült Sallai Tibor nyilatkozatának, a magyar válogatott játékosra viszont nem neheztel miatta.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz