Fotó: x.com/MLSZhivatalos

Pofozkodós balhé után verte a svédeket az U18-as magyar válogatott - videó

Az U18-as válogatottunk legyőzte a svédeket a szombati felkészülési mérkőzésen, de a találkozó inkább a 87. perces balhéról marad emlékezetes.
Póczik Dávid 2024. június 8., szombat 17:43
Fotó: x.com/MLSZhivatalos
Az U18-as válogatottunk legyőzte a svédeket a szombati felkészülési mérkőzésen, de a találkozó inkább a 87. perces balhéról marad emlékezetes.
Szerző: Póczik Dávid 2024. június 8., szombat 17:43

Az U18-as magyar válogatott Umathum Ádám 94. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a svédek korosztályos csapatát Miskolcon, a DVTK Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen. A mieink így visszavágtak a vendégeknek a néhány nappal ezelőtti, 2-1-s vereségért.

Umathum gólja tulajdonképpen a találkozó utolsó momentuma volt, de nemcsak emiatt marad emlékezetes a szombati mérkőzés, ugyanis pár perccel korábban, a 87. percben jókora kakaskodás alakult ki a svédek térfelén egy magyaroknak megítélt szabadrúgás után. Az eset onnan indult, hogy a vendégek egyik játékosa a mezénél fogva húzta fel a földről a magyarok egyik futballistáját, ezután másodpercek alatt ott termett szinte mindenki, majd az összeakaszkodás odáig fajult, hogy a svédek középpályása, Zakaria Loukili jókora pofont adott Szamosi Ádámnak.

A kedélyek ezt követően lenyugodtak, és némi játékvezetői "dorgálás" után folytatódhatott a játék.

Umathum gólja:

Pofozkodás a 87. percben:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz