Fotó: Fenerbahce Twitter

Pirlo a bírót és futballistáit is kiosztotta Szalai gólja miatt: "A játékosunk még pályára sem tudott lépni" - videó

A korábbi Juve-edző, a jelenleg a török Karagümrük együttesét irányító Andrea Pirlo értetlenkedett a magyar válogatott védő találata után.
Budai László 2023. április 11., kedd 13:31
Fotó: Fenerbahce Twitter
A korábbi Juve-edző, a jelenleg a török Karagümrük együttesét irányító Andrea Pirlo értetlenkedett a magyar válogatott védő találata után.
Szerző: Budai László 2023. április 11., kedd 13:31

Amint arról hétfő este honlapunk is beszámolt, Szalai Attila győztes gólt fejelt a Fenerbahce Karagümrük elleni török bajnokiján. Az összecsapást követően a hazaiak vezetőedzője, Andrea Pirlo adott hangot értetlenségének a gól előtti szituáció kapcsán, amikor a játékvezető egy játékmegszakítás után a hazaiak számára túlságosan váratlanul indította újra a meccset. Ebből alakult ki az a szöglet, amely után a magyar válogatott védő betalált.

- A második gól előtt nem sokkal a játékosunk szinte még a pályára sem tudott lépni, a bíró azonnal újraindította a játékot. Sajnos ilyen megtörténik a futballban. Jobban játszottunk, megvolt az erőnk ahhoz, hogy változtassunk az álláson, de mégsem sikerült - kezdte Pirlo.

A Pirlo által kifogásolt eset

Pirlo amiatt is csalódott volt, hogy mennyire simán fejelni hagyták Szalait a játékosai.

Minden bajnokságot figyelembe véve a gólok 70 százaléka pontrúgások után történik. Minden csapatnak vannak ilyen problémái. Ettől függetlenül fel kellett volna vennünk Szalait, hogy megelőzzük, hogy ennyire könnyedén a kapunkba fejeljen. De nem tudtuk ezt megtenni.

Szalai még a meccs elején egy gólpasszt is kiosztott, ám a VAR azt a találatot visszavonta a Fenertől.

Szalai góljaA meg nem adott találat Szalai “gólpasszával”

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz