Fotó: fradi.hu

Pénzzel sem tudta meggyőzni előző klubja a Fradi egyik nagy fogását: "Elmondta, hogy semmiképp sem marad, bármennyit is kínálunk"

A Maccabi Haifa vezérigazgatója nagyon szerette volna, ha marad a csapatnál Abu Fani, de nem tudta meggyőzni.
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 15., péntek 8:49
Fotó: fradi.hu
A Maccabi Haifa vezérigazgatója nagyon szerette volna, ha marad a csapatnál Abu Fani, de nem tudta meggyőzni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 15., péntek 8:49

Jól kezdődött a 18-szoros válogatott középpályás, Mohammed Abu Fani karrierje a Ferencvárosnál, hiszen az eddigi tíz fellépésén már egy gólt és hét asszisztot jegyzett. A 25 éves játékos nyáron hazájából, a Maccabi Haifától érkezett, és az izraeli klub vezérigazgatója, Iccik Ovadia szerint esélytelen volt, hogy maradásra bírják.

– Nagyon zavarnak az üggyel kapcsolatos pontatlanságok. Abu Fani döntése volt, hogy a Ferencvárosba igazol, pont. Nem is tárgyalt erről a Maccabi Haifával. Én még meg is hívtam a házamba egy edzés után, hogy elmondjam, mi az álláspontunk, hogy megérthessem, miképp tudnánk maradásra bírni.

De nagy tisztelettel, nagyon összeszedetten elmondta, hogy semmiképp sem marad, bármennyit is kínálunk. Az álláspontja szerint ez volt az utolsó lehetősége a váltásra, az utolsó alkalom ez arra, hogy a magyar bajnokságban játszva eggyel feljebb léphessen.

Nem ez volt az első alkalom, amikor távozni akart Abu Fani, de korábban sikerült itt tartanunk. Nagyszerűen teljesített nálunk, szívesen láttuk volna, ha a Maccabi Haifában folytatja, de a döntése egyértelmű volt – idézi az ullo129.hu a vezérigazgatót.

A 25 éves játékos az egyik legjobb meccsét a Fehérvár FC otthonában játszotta, amikor pályára lépése után nyolc perc alatt három asszisztot osztott ki, de a Paks elleni bajnokin is két gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. Az első ferencvárosi gólja is emlékezetesre sikerült, a Hamrun vendégeként bombagólt szerzett már a harmadik percben.

Olvastad már?
Kubatov: “Mindent elmond, hogy az lett az év edzője, aki egy vidéki csapatnál kivette a pénzt a széfből, bement a kaszinóba, feltette a pirosra és a fekete jött ki”
Az FTC elnöke, Kubatov Gábor több témát is érintett a klub szerda esti szurkolói ankétján.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz