Fotó: fehervarfc.hu

Pazar rajt a Vidi új szerzeményétől: "Nem volt még ilyen a pályafutásom során, hogy ennyire sikeresen debütáltam volna az új csapatomban"

Nicolas Stefanelli két meccsen két góllal kezdte a fehérvári pályafutását. Az argentin támadó tudja, hogy még hozzá kell szoknia az európai focihoz.
Csakfoci.hu 2024. február 11., vasárnap 9:37
Fotó: fehervarfc.hu
Nicolas Stefanelli két meccsen két góllal kezdte a fehérvári pályafutását. Az argentin támadó tudja, hogy még hozzá kell szoknia az európai focihoz.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 11., vasárnap 9:37

- Boldog vagyok, hogy itt lehetek, a csapat nagyon jól fogadott az első perctől, az pedig, hogy a két meccsemen két győzelmet arattunk és két gólt szereztem, nagyon pozitív. Nem volt még ilyen a pályafutásom során, hogy ilyen sikeresen debütáltam volna az új csapatomban, ezt a formát szeretném tartani a következő hetekben is. Az első perctől agresszívan játszottunk, jól kontrolláltuk a labdát, uraltuk a játékot, a 15. percben már vezettünk is. Úgy éreztem, a második félidőben is többnyire mi kontrolláltuk a játékot. Tudtuk előzetesen, hogy nehéz meccsre számíthatunk, de az egész csapat jól teljesített. Az MLS után természetesen ez egy más liga, alkalmazkodnom kell hozzá, de korábban Svédországban már megtapasztaltam, milyen az európai foci, ott is remek csapattársaim voltak, és ez nincs másképpen itt Fehérváron sem - mondta Nicolas Stefanelli a fehervarfc.hu-nak.

Olvastad már?
NB I: Megint az újak vezették győzelemre a Vidit - egy 19 éves fiatal is betalált
A Fehérvár Tóth Tamás és Stefanelli találatával szerezte meg a három pontot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz