Urbán Flórián irányítja Ózdon az utánpótlás-nevelést - Váczi Zoltán is a klubnál

Itt dolgozik majd együtt az NB I két, egykori meghatározó játékosa.
Dudás Gábor 2017. szeptember 29., péntek 10:38
Itt dolgozik majd együtt az NB I két, egykori meghatározó játékosa.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 29., péntek 10:38

Komoly tervekkel rendelkezik az Ózdi Football Club, melyhez a mai sajtótájékoztatójukon már tényeket is közöltek. A csapatnál szeretnék, ha a jövőben akár a nemzetközi szintet is megütő játékosokat tudnának kinevelni. Az utánpótláshoz éppen ezért tapasztalt, egykori NB I-es játékosokat kértek fel, hogy segítsék az ott folyó munkát - számolt be az ozd.hu.

Fidrus Péter, Ózd alpolgármestere jelentette be, hogy a jövőben Váczi Zoltán és Urbán Flórián segíti majd a csapat utánpótlásánál folyó munkát.

- Az ózdi utánpótlás nevelésnek nem remek futballistákra van szüksége, mármint edzőként és nevelőként. Olyan emberekre van szükség, akik azt az egót, ami a futballpályán segítette őket át tudják adni azoknak a gyerekeknek, akik itt sportolnak ebben a klubban – mondta Gál László az Ózdi Football Club ügyvezetője, aki öt évig dolgozott az FTC-nél technikai vezetőként, aztán klubigazgatóként a Honvédot segítette, hogy aztán Székesfehérváron is közreműködjön később.

Neked ajánljuk
Átigazolások
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Légiósok
Szalai Attila
A török Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével.
Tovább az összes átigazoláshoz