Urbán Flórián újra edző lesz - bajnoki címre hajtó csapat nevezi ki

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a korábbi válogatott labdarúgó Buzsáky Ákos helyét veszi át a harmadosztályú BVSC-nél.
Nyikes Zoltán 2022. június 23., csütörtök 8:00
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a korábbi válogatott labdarúgó Buzsáky Ákos helyét veszi át a harmadosztályú BVSC-nél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. június 23., csütörtök 8:00

Mint ismert, az előző szezon végén távozott az NB III Nyugati csoportjának második helyén végző BVSC vezetőedzői posztjáról Buzsáky Ákos. A zuglói együttesnél ezt követően felmerült a korábbi Vasas-edző, Szanyó Károly, valamint a végül a III. Kerülethez szerződő Aczél Zoltán neve is.

Honlapunk úgy tudja, hogy a harmadosztályú klub választása végül a korábbi válogatott labdarúgóra, Urbán Flóriánra esett, akinek az érkezését hamarosan be is jelentik.

A szókimondó stílusáról is ismert tréner legutóbb a megyei I-es Százhalombattánál dolgozott a 2020-as évben, de azt megelőzően is megfordult több megyei első- és másodosztályú együttesnél, mint például a Csorna, a Sopron, a Nagykőrös, a Veresegyháza, a Vecsés vagy épp a Dunakeszi.

Edzői pályafutása elején az élvonalban is szerzett tapasztalatot, irányította a REAC-ot és a Vasast, valamint az NB II-es Pápát is.

Olvastad már?
Ádám Martin óriási dilemmája: A brutális pénzt vagy a válogatottat válassza?
A Paksról távozóban lévő támadót információink szerint legkomolyabban Ázsiába hívják, viszont aligha igazol majd Olaszországba, az általa leginkább vágyott angliai lehetőség pedig a jelek szerint meghiúsul. Ádámnak arról is kell döntenie, hogy elfogadjon-e egy anyagilag rendkívül jó ajánlatot vagy a válogatott szereplés érdekében elutasítsa azt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz