Urbán Flórián újra edző lesz - bajnoki címre hajtó csapat nevezi ki

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a korábbi válogatott labdarúgó Buzsáky Ákos helyét veszi át a harmadosztályú BVSC-nél.
Nyikes Zoltán 2022. június 23., csütörtök 8:00
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a korábbi válogatott labdarúgó Buzsáky Ákos helyét veszi át a harmadosztályú BVSC-nél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. június 23., csütörtök 8:00

Mint ismert, az előző szezon végén távozott az NB III Nyugati csoportjának második helyén végző BVSC vezetőedzői posztjáról Buzsáky Ákos. A zuglói együttesnél ezt követően felmerült a korábbi Vasas-edző, Szanyó Károly, valamint a végül a III. Kerülethez szerződő Aczél Zoltán neve is.

Honlapunk úgy tudja, hogy a harmadosztályú klub választása végül a korábbi válogatott labdarúgóra, Urbán Flóriánra esett, akinek az érkezését hamarosan be is jelentik.

A szókimondó stílusáról is ismert tréner legutóbb a megyei I-es Százhalombattánál dolgozott a 2020-as évben, de azt megelőzően is megfordult több megyei első- és másodosztályú együttesnél, mint például a Csorna, a Sopron, a Nagykőrös, a Veresegyháza, a Vecsés vagy épp a Dunakeszi.

Edzői pályafutása elején az élvonalban is szerzett tapasztalatot, irányította a REAC-ot és a Vasast, valamint az NB II-es Pápát is.

Olvastad már?
Ádám Martin óriási dilemmája: A brutális pénzt vagy a válogatottat válassza?
A Paksról távozóban lévő támadót információink szerint legkomolyabban Ázsiába hívják, viszont aligha igazol majd Olaszországba, az általa leginkább vágyott angliai lehetőség pedig a jelek szerint meghiúsul. Ádámnak arról is kell döntenie, hogy elfogadjon-e egy anyagilag rendkívül jó ajánlatot vagy a válogatott szereplés érdekében elutasítsa azt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz