Rejtélyes váltás: Egészségügyi probléma miatt menesztették Buzsáky Ákost a csapatától

Egészségügyi probléma áll a III. kerületi TVE szakmai igazgatója menesztésének hátterében. Buzsáky Ákos 2018 júniusában kezdte meg a munkát Óbudán, vezetésével a 4. helyen telelt a harmadosztályú csapat.
Dudás Gábor 2019. február 25., hétfő 15:52
Egészségügyi probléma áll a III. kerületi TVE szakmai igazgatója menesztésének hátterében. Buzsáky Ákos 2018 júniusában kezdte meg a munkát Óbudán, vezetésével a 4. helyen telelt a harmadosztályú csapat.
Szerző: Dudás Gábor 2019. február 25., hétfő 15:52

"A III. kerületi Torna és Vívó Egylet vezetősége a mai napon azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól Buzsáky Ákos vezetőedzőt egészségügyi problémái miatt. Az egyesület ugyanakkor minden segítséget megad a jövőben is Ákos részére, hiszünk benne, hogy ez a sajnálatos, de egyben elengedhetetlen döntés az ő gyógyulását szolgálja"

- írta hétfői közleményében az NB III Nyugati csoportjában szereplő és ott a 4. helyen álló gárda hivatalos honlapja.

A bejelentés szerint az egyesület vezetősége Kemény Kristóf másodedző számára felajánlotta a folytatás lehetőségét, de ő jelezte, nem él az ajánlattal, hanem azonnali hatállyal kérte megbízási szerződésének felmondását, ezt a klub tudomásul vette és elfogadta.

A III. kerületi TVE a mai naptól az eddigi utánpótlás szakmai igazgatót, Gál Istvánt kérte fel a felnőtt csapat szakmai munkájának irányítására.

Olvastad már?
A magyar edzők irigykednek a külföldiekre, a fiatalokra, a szőkékre, a barnákra - Tilos passzolni Buzsáky Ákossal
Soha nem érezte még magát olyan kellemetlenül, mint edzői pályafutása második hazai bajnokiján. Két rossz meccs után négy ex-NB I-es edző jelentkezett a helyére. Tilos passzolni Buzsáky Ákossal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz