Reagált az ügyvezető az MLSZ súlyos büntetésre: "Annyit mondott, hogy »Elcsaltátok a mérkőzést!«" – nem látják értelmét az óvásnak

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága összesen nyolc mérkőzéses eltiltást szabott ki a Tatabánya játékosaira, illetve a vezetőedzőjére.
Nyikes Zoltán 2022. április 21., csütörtök 18:37
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága összesen nyolc mérkőzéses eltiltást szabott ki a Tatabánya játékosaira, illetve a vezetőedzőjére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. április 21., csütörtök 18:37

Mint ismert, a Veszprém elleni NB III-as bajnokin Árvai Dániel fejese után a kapu belső hálótartó vasáról pattant ki a labda, a játékvezető azonban nem ítélt gólt. Ezt követően szabadultak el az indulatok, Bekő Balázs vezetőedzőt, illetve két tatabányai játékost, Gyürki Gergelyt, valamint Módi Viktort is kiállította a játékvezető.

A Fegyelmi Bizottság döntése után kerestük Molnár Józsefet, a Tatabánya ügyvezetőjét, aki a következőket mondta honlapunknak.

– Rendkívül súlyos ítéletnek tartjuk, hiszen mindaz, ami történt a pályán, nem fordulhatott volna elő, ha a játékvezető megadja az egyértelmű gólunkat, amit mindenki látott a bírókon kívül.

Gyürki Gergely mindössze annyit mondott, hogy "Elcsaltátok a mérkőzést!" és ezért kapott három meccset. Ha a játékvezetők tőlünk elvárják a korrekt hozzáállást, akkor ez visszafelé is érvényes kell, hogy legyen.

Nem látjuk értelmét az óvásnak, hiszen biztosan nem fogják újrajátszatni a mérkőzést. Fájó, hogy egy ilyen nagy múltú klubbal, mint amilyen a Tatabánya, ezt meg lehet csinálni.

Olvastad már?
Eltiltáshullámot hozott az MLSZ-nél az NB III-as botránymeccs - itt vannak a büntetések
Két 3 meccses és egy 2 meccses eltiltást osztott ki a szövetség a Tatabánya-Veszprém NB III-as mérkőzésen történt balhé miatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Tovább az összes átigazoláshoz