Itt a vége: Az MLSZ kizárta a 0-29 után a korábbi NB I-es csapatot

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a keddi ülésén arról határozott, hogy kizárja a borsodiak felnőtt-és utánpótláscsapatait a bajnokságból.
Nyikes Zoltán 2019. november 27., szerda 8:20
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a keddi ülésén arról határozott, hogy kizárja a borsodiak felnőtt-és utánpótláscsapatait a bajnokságból.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 27., szerda 8:20

A múlt hét közepén számoltunk be arról, hogy komoly gondokkal küzd az NB III Keleti csoportjában szereplő Ózdi KSC: az utánpótláscsapatok ki nem állása miatt folyamatosan pontlevonással sújtja a szövetség a felnőtt együttest, ezen felül az első csapat játékosai is az elmaradt juttatásaik kifizetésére várnak. A gondok a két héttel ezelőtti bajnokin csúcsosodtak ki, amikor az Ózd nem tudott kiállni a Putnok elleni, idegenbeli mérkőzésen, ugyanis mindössze négy játékos jelent meg.

Az előző hétvégén ugyan kiállt az Ózd Tállyán, de óriási vereségbe szaladt bele: a hazaiak már az 1. percben vezetést szereztek,

és végül nagyjából három percenként gólt szerezve 29-0-ra(!!!) ütötték ki a borsodiakat, amely a korábbi NB I-es ózdi fc egyfajta jogutódja.

Ez a brutális kiesés pedig egy fejezet végét jelentette, a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a keddi ülése után ugyanis arról számolt be, hogy kizárta a borsodi együttest, amelyet a szezon elején még a korábbi magyar szövetségi kapitány, Várhidi Péter kezdett el irányítani, ám hetekkel ezelőtt ő is bejelentette, hogy vállalhatatlan a folytatás.

A FEB az Ózdi Kohász Sport Club NB III-as férfi felnőtt nagypályás bajnokságban és a kötelezően szerepeltetett utánpótlás korosztályú bajnokságokban résztvevő csapatait a bajnokságból kizárta, mivel a sportszervezet a bajnokság nevezési és részvételi feltételeként előírt köztartozás-mentességét hivatalos igazolások eredeti példányainak benyújtásával igazolni nem tudta, továbbá  a Bozsik programban való részvételi, versenyeztetési kötelezettségének nem tett eleget – írja az mlsz.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz