A legpechesebb magyar játékos: Mesterötös, majd bokaszalag-szakadás

Nincs szerencséje az NB II-ért harcoló Ajka csapatának. Kis Károly együttese két hét alatt két támadóját is elveszítette súlyos sérülés miatt.
Privacsek András 2018. február 11., vasárnap 11:52
Nincs szerencséje az NB II-ért harcoló Ajka csapatának. Kis Károly együttese két hét alatt két támadóját is elveszítette súlyos sérülés miatt.
Szerző: Privacsek András 2018. február 11., vasárnap 11:52

Major Norbert, az NB III-as Ajka támadója a szombati edzőmérkőzésen rúgott egy mesterötöst a Nagykanizsának az 5-1-re megnyert mérkőzésen, a 75. percben azonban súlyosan megsérült.

Major a 60. percben szerezte ötödik találatát, akkor úgy tűnt, élete meccsét játssza, - még ha csak felkészülési mérkőzésről is van szó - negyedórával később viszont már járni sem tudott.

- Itthon fekszem, pár napig nem állhatok a lábamra - kezdte Major Norbert a csakfoci.hu-nak. - Felugrottam egy felrúgott labdára, de rosszul értem földet, reccsenést hallottam, azonnal tudtam, hogy nagy a baj. Ölben vittek le, majd bevittek a veszprémi kórházba, ahol megállapították, hogy részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem. Az orvosok szerint egy-másfél hónapot kell kihagynom, valószínűleg a bajnokság első két-három meccsén nem léphetek pályára. Nincs szerencsénk mostanában, Nagy Krisztián a csapat másik támadója a Paks elleni edzőmeccsen eltörte a lábát.

A két támadó ősszel összesen kilenc gólt szerzett, így nem lesz könnyű őket pótolni.

A Kis Károly vezette Ajka a 3. helyen áll az NB III Nyugati csoportjában, négy ponttal lemaradva a Kaposvártól és az Érdtől.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz