Közlemény a korábbi szövetségi kapitánytól: "Vállalhatatlan a folytatás"

A korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter közleményben jelentette be, hogy távozik az NB III Keleti csoportjában érdekelt Ózdi Kohász csapatától.
Csakfoci Admin 2019. november 13., szerda 10:01
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 13., szerda 10:01

A 61 éves Várhidi Péter előbb szakmai igazgatóként dolgozott az utánpótlásért, majd idén nyártól vezetőedzőként irányította a csapatot. A korábbi szövetségi kapitány közleményben búcsúzott el az együttestől, melyet változtatás nélkül közlünk.

Tisztelt szurkolók!

Egy évvel ezelőtt nagy reményekkel érkeztem az Ózdi Kohászhoz, hittem benne, hogy a fennállásának 110. évfordulója előtt álló klubnál maradandót lehet alkotni. Bíztam benne, hogy a csapat, a patinás múltjához méltóan szerepelhet majd a bajnokságban és az őt megillető helyre kerül majd a magyar labdarúgásban. Sajnos azonban látni kell, hogy az egyesület egyre lehetetlenebb helyzetbe kerül, így az általam eltervezett szakmai munkát immár nem tudjuk elvégezni, sem az alaposan megcsappant létszámú utánpótlásban, sem a felnőtt korosztályban. Nem használhatjuk a városi stadiont, egyáltalán nem tudunk edzeni, nem tudjuk egyben tartani a keretet. Ebben a helyzetben részemről vállalhatatlan a folytatás, hiszen ilyen körülmények között nem tudok segíteni a klubnak. Köszönöm a támogatásukat és bízom benne, hogy a klub jövője biztosított lesz a jövőben.

Várhidi Péter
2019.11.12.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz