Korábbi NB I-es sikeredző vállalt munkát az NB III-ban

A Pakssal korábban Ligakupát és NB I-es ezüstöt is nyert Kis Károly az NB III harmadik helyén álló Ajka irányítását vette át.
Budai László 2017. december 23., szombat 19:30
A Pakssal korábban Ligakupát és NB I-es ezüstöt is nyert Kis Károly az NB III harmadik helyén álló Ajka irányítását vette át.
Szerző: Budai László 2017. december 23., szombat 19:30

Az NB III Nyugati-csoportjának harmadik helyén álló Ajka hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kis Károly lesz a csapat új vezetőedzője.

A klub elnöksége, valamint a tulajdonosi kör képviselői az elmúlt időszakban intenzív tárgyalásokat folytatott, hogy megtalálja a leendő trénert. A megállapodás immáron létrejött, így 2018. január 1-jétől Kis Károly irányítja az FC Ajka labdarúgóit.

A vezetőedző korábban sikeresen vezette a Paks és a Szolnok csapatát is. A tolnaiakkal óriási sikert ért el, amikor a 2010/11-es szezonban ezüstérmes lett az NB I-ben, 2011-ben ráadásul a Ligakupát is megnyerte a csapattal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz