Kevesebb lett a pénz, elküldték Csank Jánost

Anyagi okok miatt váltottak Gyöngyösön. Csank Jánost meglepte a vezetők döntése, ő azt mondja, a szóbeszédben szárnyra kapott fizetés köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Mokány Lajos 2018. szeptember 19., szerda 9:35
Anyagi okok miatt váltottak Gyöngyösön. Csank Jánost meglepte a vezetők döntése, ő azt mondja, a szóbeszédben szárnyra kapott fizetés köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Szerző: Mokány Lajos 2018. szeptember 19., szerda 9:35

A Gyöngyösi Atlétikai Klub vezetése a klub anyagi helyzetére való tekintettel megköszönte Csank János eddigi munkáját a vezető edzői poszton - tudatta a klub honlapja, hozzátéve, hogy a továbbiakban az eddigi másodedző, Török János veszi át munkáját.

A korábbi szövetségi kapitány így reagált a keddi döntésre.
– Igen, meglepett, mert mindenki tisztában volt azzal, milyen tényezők játszottak szerepet abban, hogy jelenleg itt állunk, már ami a helyezést illeti – reagált a menesztésére a heol.hu-nak Csank János. – Elég legyen annyi, hogy még a hétvégén is került a csapathoz két új ember, a nyári személycserékről és a sajnálatos sérülésekről nem is beszélve. Borzasztó balszerencsés időszakot hagytunk magunk mögött, szakmailag mégsem éreztem, hogy hibáztam volna, mert az ismert okok közepette is végrehajtottuk azokat a feladatokat, amelyeket jónak láttam, és indokoltnak gondoltam. A játékosokkal megfelelő volt a kapcsolat, ám az tény, hogy sok minden rosszul sült el az őszi szezonban.

A hivatalos magyarázat szerint spórolni kell, mert a klub anyagi helyzete ezt kívánja. Mondhatom erre, hogy elfogadom, de a GYAK-tól kapott juttatás és a szóbeszédben szárnyra kapott fizetés köszönő viszonyban sincs egymással. Amikor márciusban idejöttem, tudtam, hogy NB III-as gárdához írok alá, és ehhez igazítottam az igényeimet. Akkor már korrektebb lett volna ezt közölni a nyáron. Ezzel együtt is harag nélkül váltunk el. Ők most érezték úgy, hogy lépni kell.

A Gyöngyösi AK hét forduló után 2 ponttal az utolsó helyen áll az NB III Keleti csoportjában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz