Hivatalos: Újra munkába állt Kondás Elemér - NB III-as csapatnál tér vissza a kispadra

A Debreceni Egyetem harmadosztályban szereplő csapatának irányítását vállalta el a legutóbb az élvonalbeli Kisvárdánál dolgozó szakember.
Nyikes Zoltán 2019. július 3., szerda 14:06
A Debreceni Egyetem harmadosztályban szereplő csapatának irányítását vállalta el a legutóbb az élvonalbeli Kisvárdánál dolgozó szakember.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 3., szerda 14:06

A Debreceni Egyetem NB III-ban szereplő együttese Kondás Elemér személyében új trénerrel vág neki a következő szezonnak – kezdi beszámolóját a deac.hu. A jelentős szakmai előélettel rendelkező szakember figyelemre méltó sikereket ért el eddigi pályafutása során: a DVSC-vel kétszer nyerte meg a magyar bajnokságot, valamint két alkalommal a Magyar Kupát is elhódította.

A legutóbbi idényben a Keleti-csoport tizenegyedik helyén végző DEAC-nál hétfőn kezdték meg a felkészülést a játékosok az augusztusi bajnoki rajtra, immáron Kondás irányításával, akinek a feladatkörébe tartozik majd az utánpótlásban zajló szakmai munka koordinálása is.

– A Debreceni Egyetem hazánk egyik legnagyobb felsőoktatási intézménye, amelyben a sport kiemelt szerepet kap, és ez az eredményeken is tükröződik. A DEAC újoncként először a bennmaradást tűzte ki, majd az előző idényben stabilizálta a helyét az NB III-ban.

A vezetőség olyan terveket vázolt fel, amelyek egyből felkeltették az érdeklődésemet.

Debreceniként egyébként is örömmel dolgozom a város labdarúgásában. A keret kialakítása jelenleg is zajlik, bízom benne, hogy hamarosan már teljessé válik a csapat. Ezen a héten napi egy, de a következő héten már napi két tréning vár a játékosokra. Sőt, a jövő hét végén a DVSC második csapata ellen már edzőmeccset is játszunk – nyilatkozta Kondás Elemér.

A DEAC szakosztályvezetője óriási fegyverténynek tartja, hogy Kondás Elemérrel sikerült megállapodni, szerinte a fiatalokkal dolgozó trénerek sokat tanulnak majd a szakembertől.

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly sikereket elért szakemberrel sikerült megállapodnunk. Elemér az utánpótlásunk szakmai felügyeletét és az NB III-as csapat vezetőedzői feladatait fogja ellátni. Biztos vagyok benne, hogy az utánpótlás edzőink is sokat fognak tanulni tőle, illetve az első csapatunk is profitálni tud az edzői tapasztalatából” – fogalmazott Pöszmet Tibor.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz