Hatalmas botrány a korábbi NB I-es klubnál: Szerződésszegés miatt a csapat játékosai nem használhatják a saját pályájukat

Szerződésszegés miatt megtiltották az Eger SE NB III-as és megyei I-es csapatának, hogy a két gárda számára edzéseket tartsanak és mérkőzéseket rendezzenek az önkormányzati sportlétesítményekben.
Privacsek András 2021. szeptember 19., vasárnap 9:28
Szerződésszegés miatt megtiltották az Eger SE NB III-as és megyei I-es csapatának, hogy a két gárda számára edzéseket tartsanak és mérkőzéseket rendezzenek az önkormányzati sportlétesítményekben.
Szerző: Privacsek András 2021. szeptember 19., vasárnap 9:28

A megyeszékhelyi labdarúgók hazai környezetükben nem tréningezhetnek és nem játszhatnak meccseket - írja a heol.hu.

A hivatalosnak tekinthető indoklás szerint „Az Egri Városi Sportiskola és az Eger Labdarúgó Sport Kft. – amelynek 90 százalékos tulajdonosa lényegében a DVTK – között köttetett szerződés megszegése miatt, vizsgálatot indított az önkormányzat és annak lezártáig a városi stadion és a Felsővárosi Sporttelep füves és műfüves pályáinak tulajdonosaként megtiltotta a két érintett csapat edzéseit és mérkőzéseit” – szerepel az önkormányzati portálon.

A megyei lap élcelődve megjegyzi, hogy a döntést onnan is meg lehetne közelíteni, hogy a játékosok testi épségének óvása a cél, mivel a Felsővárosi Sporttelep élőfüves pályája annyira kemény és göröngyös, hogy azon nem lehet minőségi edzésmunkát végezni sem az NB III-as Eger SE, sem a megyei I-ben szereplő ESE II. labdarúgóinak. Jelen helyzetben azonban nem erről van szó.

Az egri futball szebb napokat is látott, legutóbb a 2012/13-as szezonban szerepelt az élvonalban, miután 2011/12-ben megnyerte az NB II Keleti csoportját és feljutott.

Olvastad már?
Kirúgták a 7 meccse nyeretlen magyar edzőt - a Honvéd korábbi kupagyőztese váltja
Honlapunk információi szerint az elküldött vezetőedző, Márkus Tibor utódja minden bizonnyal a játékosként Magyar Kupa-győztes Gabala Krisztián lesz.
Elolvasom
Címkék: #NB III #botrány #Eger
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz