Bundagyanú miatt az MLSZ-hez fordult az NB III-as csapat: „Nem tűröm, hogy bemocskolják a nevünket!” - a szövetség már foglalkozik az üggyel

A Sajóbábony vezetőedzője szerint sokkal jobb a hangulat a csapat öltözőjében, amióta megváltak a bundagyanúba keveredett három játékosuktól.  Vígh Ferenc úgy látja, a mérkőzéseiken voltak furcsaságok, de bízik benne, hogy kiderül az igazság. Az mindenesetre érdekes, hogy a keretből kirakott és bundagyanúba keveredett játékosokért már több klub is bejelentkezett.
Privacsek András 2020. augusztus 28., péntek 17:05
A Sajóbábony vezetőedzője szerint sokkal jobb a hangulat a csapat öltözőjében, amióta megváltak a bundagyanúba keveredett három játékosuktól.  Vígh Ferenc úgy látja, a mérkőzéseiken voltak furcsaságok, de bízik benne, hogy kiderül az igazság. Az mindenesetre érdekes, hogy a keretből kirakott és bundagyanúba keveredett játékosokért már több klub is bejelentkezett.
Szerző: Privacsek András 2020. augusztus 28., péntek 17:05

A Debrecen második csapatától elszenvedett 5-0-s vereséget követően kifakadt az NB III-as Sajóbábony vezetőedzője három játékosának a mérkőzésekhez való hozzáállása miatt. A klub bundagyanú miatt az MLSZ-hez fordult.

-  A vezetőséghez eljutottak olyan információk, hogy három játékosunk nem a fair play szellemének megfelelően játszik a mérkőzéseken – kezdte a csakfoci.hu-nak Vígh Ferenc, a Sajóbábony vezetőedzője. - A DVSC második csapata elleni meccsen öt gólt kaptunk és sajnos voltak olyan történések, furcsaságok, amelyek nélkül nem mehettünk el szó nélkül. Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek lehet rosszabb napja, hibázhatnak, de meglátásom szerint itt többről volt szó. Természetesen megkérdeztük a három érintett játékost, de ők mindent tagadtak. Az egyikük engem is megrágalmazott, amit nem nagyon értettem és mélységesen felháborított. Nem tűröm, hogy bemocskolják a nevemet és a klubot!

Az esetet jelentettük az MLSZ-nek, és ha a szövetség vizsgálódni akar, állunk elébe, minden segítséget megadunk ahhoz, hogy kiderüljön az igazság.

A vezetőedző számára egyértelmű volt, hogy innentől kezdve nem számol a három játékosával.

- Hiába voltak alapemberek, megrendült a bizalmunk, ráadásul a keret több tagja is jelezte, hogy ezek után nem szeretnének velük egy csapatban futballozni. Felmentettük őket a munkavégzés alól és a jövőben nem számítunk rájuk.

Érdekesség, hogy miután ez kiderült, több klub is bejelentkezett értük.

- Amióta nem tagjai a csapatnak, jobb lett a hangulat az öltözőben, ráadásul a következő fordulóban 3-1-re legyőztük a jó erőkből álló Tiszaújvárost. Ugyan gyengültünk az elvesztésükkel, de odaadással, akarattal, harcossággal tudjuk pótolni őket.

A Sajóbábony rendkívül rapszodikusan szerepel az NB III Közép-csoportjában, hiszen amíg a Gyöngyöst és a Tiszaújvárost is magabiztosan legyőzte, a Jászberénytől hatot, míg a DVSC második csapatától öt gólt kapott.

Az MLSZ-től azt a tájékoztatást kaptuk, hogy megérkezett a sajóbábonyiak beadványa és a szövetség megtette a megfelelő intézkedéseket az ügyben.

Olvastad már?
Rendőrségi ügy lehet az NB III-as csapatnál: "Az én nevemet nem fogják besározni!"
Három játékost felmentettek a munkavégzés alól az NB III-ban súlyos vereséget szenvedett csapatnál, a vezetőedző pedig akár a rendőrségi nyomozásnak is áll elébe.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz