0-14 után 0-10 két hét alatt: Brutális sorozatban a még mindig dobogós magyar pofozógép

Egyelőre még a harmadik a Salgótarján, amely megint hatalmas pofonba szaladt be meggyengült csapatával az NB III Keleti Csoportjában.
Dudás Gábor 2018. március 25., vasárnap 14:50
Egyelőre még a harmadik a Salgótarján, amely megint hatalmas pofonba szaladt be meggyengült csapatával az NB III Keleti Csoportjában.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 25., vasárnap 14:50

13 nappal azután, hogy 14-0-ra kikapott a Salgótarján Jászberényben, az eddig a kiesés ellen küzdő Tállya is hatalmas verésben részesített a nógrádiakat (10-0).

Korábban beszámoltunk arról, hogy a súlyos anyagi gondokkal küzdő együttesnek tulajdonképpen teljesen kicserélődött a kerete a télen és alacsonyabb osztályokból érkeztek futballisták, illetve futsalosok a távozók helyére.

A tarjániak tavasszal csak két meccsen tudtak pályára lépni eddig, a másik két találkozójuk elmaradt, és a tállyai vereséggel 0-24 lett már a gólkülönbségük a szünet óta, ráadásul pontlevonást is kaptak már az MLSZ-től az egyik utánpótlás-csapatuk létszámhiánya miatt.

A Salgótarján mindezek ellenére még mindig dobogós, de már ma megelőzheti az MTK II vagy a Putnok, ha nyerni tud vasárnapi bajnokiján, sőt, a kék-fehérek számára már az egy pont is eggyel jobb helyezést jelenthetne.

Jelenleg így áll az NB III Keleti csoportja:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz