0-14 után 0-10 két hét alatt: Brutális sorozatban a még mindig dobogós magyar pofozógép

Egyelőre még a harmadik a Salgótarján, amely megint hatalmas pofonba szaladt be meggyengült csapatával az NB III Keleti Csoportjában.
Dudás Gábor 2018. március 25., vasárnap 14:50
Egyelőre még a harmadik a Salgótarján, amely megint hatalmas pofonba szaladt be meggyengült csapatával az NB III Keleti Csoportjában.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 25., vasárnap 14:50

13 nappal azután, hogy 14-0-ra kikapott a Salgótarján Jászberényben, az eddig a kiesés ellen küzdő Tállya is hatalmas verésben részesített a nógrádiakat (10-0).

Korábban beszámoltunk arról, hogy a súlyos anyagi gondokkal küzdő együttesnek tulajdonképpen teljesen kicserélődött a kerete a télen és alacsonyabb osztályokból érkeztek futballisták, illetve futsalosok a távozók helyére.

A tarjániak tavasszal csak két meccsen tudtak pályára lépni eddig, a másik két találkozójuk elmaradt, és a tállyai vereséggel 0-24 lett már a gólkülönbségük a szünet óta, ráadásul pontlevonást is kaptak már az MLSZ-től az egyik utánpótlás-csapatuk létszámhiánya miatt.

A Salgótarján mindezek ellenére még mindig dobogós, de már ma megelőzheti az MTK II vagy a Putnok, ha nyerni tud vasárnapi bajnokiján, sőt, a kék-fehérek számára már az egy pont is eggyel jobb helyezést jelenthetne.

Jelenleg így áll az NB III Keleti csoportja:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz