Fotó: Opus Tigáz Tatabánya

NB III-as osztályozók: Minden a visszavágókon dől el - eredmények

A Tatabánya-Békéscsaba és a Putnok-Szentlőrinc osztályozó is döntetlennel zárult vasárnap, így a jövő heti visszavágókra maradt a döntés. 
Csakfoci.hu 2024. június 2., vasárnap 18:17
Fotó: Opus Tigáz Tatabánya
A Tatabánya-Békéscsaba és a Putnok-Szentlőrinc osztályozó is döntetlennel zárult vasárnap, így a jövő heti visszavágókra maradt a döntés. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 2., vasárnap 18:17

Putnok-Szentlőrinc és Tatabánya-Békéscsaba osztályozókat rendeztek az NB II-be jutásért, és a négy NB III-as csoportgyőztes találkozó egyaránt döntetlenre végződtek.

Putnokon a hazaiak egy órán át vezettek egy parádés szabadrúgás-góllal, de végül nem tudták megszerezni a győzelmet, így Baranyában kellene majd kiharcolniuk a feljutást a borsodiaknak.

A két patinás gárda tatabányai találkozóján a csabaiak kétszer is előnyben voltak, de a Bányász mindkétszer egyenlíteni tudott, így a Viharsarokban dől majd el a párharc. De még az sem kizárt, hogy a Békéscsaba mindenképp feljut az NB II-be, még akkor is, ha esetleg elveszíti az osztályozót.

NB III-as osztályozók, 1. mérkőzések:

Tatabánya - Békéscsaba 2-2 (Árvai D. 45., Szegleti 65., ill. Sármány 24., Kóródi 58.)

Putnok FC - Szentlőrinc 1-1 (Lőrincz A. 10., illetve Pataki 70.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz