Fotó: 1912elore.hu

NB III: Kisorsolták az NB II-be jutásról döntő osztályozók párosításait - ez a csapat akkor is feljut, ha elveszíti a párharcot

A Békéscsaba nyeregben érezheti magát, hiszen ha osztályozón nem sikerül kiharcolnia a feljutást, akkor a Haladás kizárása miatt az NB III legjobb fel nem jutott csapataként is osztályt ugorhatnak.
Csakfoci.hu 2024. május 28., kedd 12:47
Fotó: 1912elore.hu
A Békéscsaba nyeregben érezheti magát, hiszen ha osztályozón nem sikerül kiharcolnia a feljutást, akkor a Haladás kizárása miatt az NB III legjobb fel nem jutott csapataként is osztályt ugorhatnak.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 28., kedd 12:47

Putnok-Szentlőrinc és Tatabánya-Békéscsaba osztályozókat rendeznek a labdarúgó NB II-be jutásért. A magyar szövetségben (MLSZ) kedden készítették el a négy NB III-as csoportgyőztes osztályozójának párosítását. Az első mérkőzéseket vasárnap, a visszavágókat jövő vasárnap játsszák.

A párharcok győztesei feljutnak a másodosztályba, sőt, a négy érintett együttes közül csak egy nem lesz NB II-es nyártól, ha az MLSZ a mezőny feltöltése mellett dönt, ugyanis a bennmaradást a pályán kiharcoló Szombathelyi Haladásnak nincs másodosztályú licence.

A feltöltési sorrendben az első az NB III legjobb fel nem jutott csapata, a második az NB II legjobb kieső csapata. Előbbi a Békéscsaba, utóbbi a Pécsi MFC - ez tehát azt jelenti, hogy a Békéscsaba mindenképp feljut az NB II-be, akkor is, ha elveszíti a Tatabánya elleni osztályozót.

Mint ismert, a Békéscsaba 81, a Szentlőrinc 75, a Tatabánya 66, míg a Putnok 63 pontot szerzett a csoportja élén.

$1

(MTI/Csakfoci)

Olvastad már?
Fradi: Lezárult az ügy, Kubatov fontos bejelentést tett Varga Barnabás jövőjéről - hivatalos
Meghosszabbították a magyar válogatott támadó, Varga Barnabás szerződését.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz