Fotó: www.ztefc.hu/Szekeres Péter

Zalaegerszegen nem tétlenkednek: újabb alapember hosszabbított - hivatalos

Babati Benjámin és Kocsis Gergő után ismét egy fontos játékos kötelezte el magát az NB I-be feljutó csapathoz. Grumic elmondta, egyértelmű volt a számára, hogy maradni szeretne a zalaiaknál.
Nyikes Zoltán 2019. május 27., hétfő 17:47
Fotó: www.ztefc.hu/Szekeres Péter
Babati Benjámin és Kocsis Gergő után ismét egy fontos játékos kötelezte el magát az NB I-be feljutó csapathoz. Grumic elmondta, egyértelmű volt a számára, hogy maradni szeretne a zalaiaknál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 27., hétfő 17:47

Alig telt el több mint egy hét az NB II utolsó fordulója óta, a bajnok Zalaegerszeg rohamtempóban alapozza meg az élvonalbeli keret gerincét. Azok után, hogy a zalaiak az előző héten bejelentették, hogy a csapatkapitány, Babati Benjámin, valamint a másik alapember, Kocsis Gergő is meghosszabbította egy évvel a szerződését, ezúttal újabb fontos embert sikerült maradásra bírni.

A ZTE FC a hivatalos oldalán jelentette be hétfő délután, hogy Grumic Miroslav kék-fehérben folytatja az NB I-ben is, új szerződése 2020 nyaráig szól.

- A feljutás után egyértelmű volt, hogy maradni szeretnék, és az NB I-ben is a Zalaegerszeg színeiért akarok küzdeni - mondta Grumic a szerződéshosszabbítás után. - Az élvonalban is jó játékkal és győzelmekkel szeretnénk majd megörvendeztetni szurkolóinkat, amihez természetesen én is minél jobb játékkal szeretnék hozzájárulni.

Grumic tavaly júniusban került a Szombathelyi Haladásból Zalaegerszegre, a tavaszi szezonban 14 meccsen két gólt lőtt és két gólpasszt adott.

Legfontosabb találatát a Gyirmót elleni, idegenbeli rangadón szerezte, ahol az ő góljával szerzett vezetést a ZTE az első félidőben, ezen kívül a csapata bajnoki címét matematikailag is bebiztosító, Budafok elleni 4-1-es siker alkalmával vette be az ellenfél kapuját - írja a ztefc.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz