Vasas: 4 évre aláírt a csapat egyik leggólerősebb játékosa

A Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2024 nyaráig szerződést hosszabbított gólerős támadójával, Balajti Ádámmal.
Csakfoci Admin 2020. április 23., csütörtök 17:48
A Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2024 nyaráig szerződést hosszabbított gólerős támadójával, Balajti Ádámmal.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. április 23., csütörtök 17:48

A Vasas FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2024. június 30-ig meghosszabbította Balajti Ádám szerződését. A 29 éves játékos 2018 nyarán igazolt Angyalföldre, ahol az első szezonjában – 35 másodosztályú bajnoki mérkőzésen – 30 találatot jegyzett, ezzel toronymagasan a liga gólkirálya lett. A sorozatot az idei évadban is folytatta, eddigi 23 fellépésén 13 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

- 2018-ban szerződtem a Vasas csapatához, s már akkor is nagyon örültem, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz kerültem - mondta a hosszabbítás után Balajti Ádám a vasasfc.hu-nak. - Az elmúlt időszakban több szép és meghatározó élményben volt részem, hiszen többek között gólkirályi címet ünnepelhettem, illetve felavattuk az új Illovszky Rudolf Stadiont is. Már csak a feljutás hiányzik, de úgy gondolom, hogy mindannyian ezért dolgozunk, így lépünk pályára minden alkalommal, a sikeres szériát folytatva pedig bízunk benne, hogy hamarosan sikerülni is fog.

Több tényező is szerepet játszott a döntésemben akkor, amikor szóba került a szerződés meghosszabbítása. A szemünk előtt zajlottak a létesítmény fejlesztései, épült az új szentélyünk, a csapat folyamatosan erősödött és kovácsolódott igazi közösséggé, a téli tulajdonos- és vezetőségváltás meghatározó és pozitív lépés volt a klub életében, valamint az új szakmai stábbal való közös munka mind-mind megerősítettek abban, hogy ide tartozom.

Őszinte leszek, nem kellett azon gondolkodnom, hogy elfogadjam-e Nagy Miklós sportigazgató ajánlatát. Az ő személye és az általa felvázolt hosszú távú klubstratégia egyértelművé tette, hogy továbbra is itt szeretnék futballozni. A Vasasnál megtaláltam a helyem, a szurkolók szeretete és támogatása leírhatatlan, a góljaimnál nekem énekelnek… ennél jobbat nem kívánhatnék – fogalmazott Balajti a szerződés aláírását követően.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz