Válogatott középpályást igazolt az NB I-ből a Vasas - a Fradi-meccs után jelentették be

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Berecz Zsombor a Ferencváros elleni bajnokit még mezőkövesdi színekben játszotta le vasárnap, utána viszont hivatalossá vált, hogy hétfőtől az 1-szeres válogatott középpályás már az NB II-es Vasas játékosa lesz. 
Dudás Gábor 2021. február 14., vasárnap 17:06
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Berecz Zsombor a Ferencváros elleni bajnokit még mezőkövesdi színekben játszotta le vasárnap, utána viszont hivatalossá vált, hogy hétfőtől az 1-szeres válogatott középpályás már az NB II-es Vasas játékosa lesz. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 14., vasárnap 17:06

A csakfoci.hu számolt be róla elsőként, hogy a mezőkövesdi Berecz Zsombor iránt érdeklődik a Vasas, majd pedig egyezség is született a két klub között. Mégpedig nem egy szokványos megállapodás: a Mezőkövesd kérésére ugyanis a középpályás vasárnap még pályára lépett a Fradi ellen (2-2 lett a bajnoki vége), majd ezt követően csatlakozik a feljutásért küzdő NB II-es Vasashoz.

Mindezt a 25 éves játékos és edzője, Pintér Attila is megerősítette az FTC elleni találkozót követően.

- Egyáltalán nem kellett más hozzáállás ehhez a mai meccshez. Tényleg így lett megbeszélve a klubok között, nagyjából másfél hete tudtam meg, hogy valószínűleg klubváltás elé nézek. De amíg a Mezőkövesd játékosa vagyok, addig én tényleg a 100%-ot próbálom nyújtani. Úgy gondolom, hogy nem lehetett rám panasz, nem mondhatja senki, hogy ne tettem volna meg mindent. Nyilván azért a tudatalattimban ott volt, hogy másfél-két hét múlva egy másik csapat tagja leszek, de ezt egy profi játékosnak tényleg félre kell raknia. Én egy Vasas-múltú játékos vagyok, mondhatom, hogy a szívem visszahúzott, és szeretném a Vasast segíteni abban, hogy visszajusson az első osztályba - mondta Berecz angyalföldi visszatéréséről az M4 Sportnak.

- Szeretném megköszönni Berecz Zsombor hozzáállását,amit az egyesület felé tett, hiszen holnaptól már nem a mi játékosunk. Sok sikert kívánunk neki - nyilatkozta Pintér játékosa távozásáról.

Berecz leigazolását a Vasas is bejelentette vasárnap, 2024 nyaráig írtak alá vele a piros-kékek:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz