Újabb rutinos NB I-es játékos érkezhet a Vasashoz

Honlapunk információi szerint az NB II-ben szereplő Vasas egyik kiszemeltje Hidi Patrik, a Honvéd 31 éves középpályása.
Csakfoci Admin 2021. november 23., kedd 9:31
Honlapunk információi szerint az NB II-ben szereplő Vasas egyik kiszemeltje Hidi Patrik, a Honvéd 31 éves középpályása.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. november 23., kedd 9:31

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a Vasas tovább erősítené keretét és az egyik lehetséges téli érkező Hidi Patrik lehet. Hidi az idei szezonban 12 bajnokin lépett pályára a Honvédban, de az esetek döntő többségében le- vagy becserélték.

A középpályás tagja volt a Honvéd 2017-es bajnokcsapatának és összesen 261 bajnoki találkozón lépett pályára, valamint 20 gólt szerzett a kispesti együttesben. Légiósként megfordult Kazahsztánban és Spanyolországban is.

A Vasas az utóbbi időben előszeretettel igazolt komoly NB I-es múlttal rendelkező játékosokat, elég, ha csak Feczesin Róbertre, Vernes Richárdra, Pátkai Mátéra, Litauszki Róbertre, Pekár Lászlóra vagy éppen Radó Andrásra gondolunk.

Olvastad már?
Tilos passzolni Kisteleki Istvánnal: "Még egyszer nem zárnánk ki a Ferencvárost" - a volt MLSZ-elnök Csányiról, az NB I-ről és a legnagyobb csalódásáról
A korábbi MLSZ-elnök őszintén beszél utódjáról, elmondta, miben jobb Csányi Sándor nála és mi az, amit ő csinált volna jobban. Szerinte a magyar labdarúgásnak nem jó hír, hogy a Kisvárda dobogós és az sem, hogy az NB I tele van légiósokkal. A Ferencváros kizárását nem tartja szimpatikus döntésnek, ellenben tisztességesnek, még egyszer azonban nem tenne ilyet. Tudja, nem az a típusú ember, akit sokan szeretnek, de a tiszteletet mindenhol megkapja. Büszke arra, amit egy év alatt a BVSC-nél felépített (csak rosszabb gólkülönbséggel állnak a 2. helyen), szerinte a szakmai munka nem gyengébb náluk az NB III-ban, mint a Manchester Unitednél. Kisteleki István a 2010-es lemondása óta nem adott hosszabb interjút a sportsajtónak, most a csakfoci.hu-val kivételt tett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz