NB II: Menesztette edzőjét a Vasas, Ferenczi irányít átmenetileg - hivatalos

Kis Károly távozik Angyalföldről, ideiglenesen Ferenczi István, eddigi másodedző irányítja a szakmai munkát a piros-kékeknél. 
Dudás Gábor 2018. november 5., hétfő 17:32
Kis Károly távozik Angyalföldről, ideiglenesen Ferenczi István, eddigi másodedző irányítja a szakmai munkát a piros-kékeknél. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. november 5., hétfő 17:32

"A Vasas FC a mai napi hatállyal felmentette Kis Károly vezetőedzőt a munkavégzés alól, így a továbbiakban nem ő látja el a vezetőedzői teendőket" - számolt be a vasasfc.hu hétfőn.

Ezzel egyidejűleg bejelentették, hogy Ferenczi Istvánt, a Vasas korábbi játékosát, eddigi másodedzőt kérték fel, hogy a holnapi naptól megbízott vezetőedzőként irányítsa az angyalföldi csapatot.

- A héten két mérkőzésünk is lesz, így kevés az idő, nagy változásokat nem lehet végrehajtani, de a hozzáállásban mindenképp jelentős előrelépést várok. Azt gondolom, hogy leginkább fejben kell mindenkinek változtatnia, és erre kevés idő is elegendő kell legyen. Amennyiben ez megtörténik, akkor sikeresek lehetünk.  Szeretném, ha a játékosok átéreznék, hogy mit jelent Vasas-mezben játszani. Bízom benne, hogy mindent megtesznek azért, hogy az előttünk álló két meccset sikerrel vegyük. Tartozunk a szurkolóinknak, hiszen mindig nagy létszámban kísérnek el minket idegenbe is, és a nehéz helyzetben végig kitartottak mellettünk. Vasas-játékosként nekem rengeteget segített, amikor a szurkolók biztattak. Tudom, hogy mekkora erőt tudnak adni a csapatnak, ezt azonban meg is kell hálálni. Azon fogok dolgozni, hogy ez megtörténjen – mondta Ferenczi a klubhonlapnak.

A Vasas FC szerdán a Mosonmagyaróvárt fogadja, majd vasárnap a Budaörs vendége lesz Tatabányán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz