Magyar válogatott középpályást igazolna az NB I-be vágyó Vasas - Pintérék nem adnák

Honlapunk információi szerint a Vasas megerősítené a középpályás sorát. Az egyik jelölt a posztra az angyalföldiek korábbi játékosa.
Privacsek András 2021. január 26., kedd 13:53
Honlapunk információi szerint a Vasas megerősítené a középpályás sorát. Az egyik jelölt a posztra az angyalföldiek korábbi játékosa.
Szerző: Privacsek András 2021. január 26., kedd 13:53

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a Vasas szeretné megszerezni Berecz Zsombort, a Mezőkövesd 25 éves középpályását. Schindler Szabolcs csapata mindenképp fel akar jutni az NB I-be, a cél elérésében pedig segítségre lehetne a remek rúgótechnikával rendelkező futballista.

Értesüléseink szerint azonban a Mezőkövesd nem szeretne lemondani csapatkapitányáról és egyben meghatározó játékosáról. Mivel Bereczet élő szerződés köti a kövesdiekhez és Pintér Attila is komoly szerepet szán neki a bennmaradásért folytatott harcban,

csak egy nagyon komoly ajánlat esetén merülhetne fel a játékos klubváltása.

Berecz egyébként Vasas-nevelés, 2018-ban a kiesés után hagyta el az angyalföldi csapatot és igazolt Fehérvárra. 2019-től erősíti a Mezőkövesdet, ahol alapembernek számít. Összesen 138 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, melyeken 17 gólt szerzett. 2016-ban Bernd Storck kapitánykodása idején pályára lépett a válogatottban is a svédek elleni barátságos mérkőzésen.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz