Két 11-est is hiányol a Vasas csapatkapitánya

A Gyirmót elleni első félidővel ő sem volt elégedett.
Dudás Gábor 2017. február 26., vasárnap 20:58
A Gyirmót elleni első félidővel ő sem volt elégedett.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 26., vasárnap 20:58

A Vasas csapatkapitánya, Remili Mohamed nyilatkozott a Gyirmót elleni mérkőzésről (1-1) a hivatalos klubhonlapon.

 

- Sajnos az első félidőt teljes egészében átaludtuk. Nem is értem igazán, hogyan tudtunk egy ilyen mérkőzést így elkezdeni, amikor egész felkészülés alatt erre a kezdésre készültünk és koncentráltunk. Bár el kell ismernem, hogy a gyirmótiak kettőzött erővel küzdöttek ellenünk, hiszen számukra a kiesés ellen történő menekülésben, élet-halál harcban, szinte csak a három pontok jelenthetnének valós reményt a bennmaradásra. Nem gondolom, hogy görcsösek lettünk volna, bár lehetséges, hogy a játék képe alapján ez látszódhatott a nézőtérről. Abban lehet igazság, hogy egy kissé túlpörögtünk erre a meccsre, mert éreztük: mindenképpen nyernünk kell. Ellenfelünk a kontratámadásokból építkezett, amiből egyet sikerült értékesíteniük. Az első félidőben bár támadgattunk, többet birtokoltuk a labdát, de meddők voltunk a kapu előtt. Nem ezt képzeltük el és beszéltük meg a találkozó előtt. Ezért aztán a szünetben alapos fejmosást kaptunk Oenning mestertől, aminek a lényege az volt, hogy ebbe a meccsbe nem 20-30 százalékot, hanem 100 százalékot kell beleadnia mindenkinek, ha győztesen akarjuk elhagyni a pályát. Úgy érzem, a második félidőben rátettünk egy lapáttal, ami csupán a döntetlenhez volt elegendő. Pedig voltak lehetőségeink, hogy a második gólt is megszerezzük - mondta a vasasfc.hu-nak.

Remili sajnálja, hogy a Gyirmót ellen két meccsen öt pontot bukott el az angyalföldi gárda.

- A játékvezető tevékenységével nem szeretnék foglalkozni, de szembetűnő, hogy Pakson sem, és most sem fújt be nekem egy hasonló büntetőt. Nem éreztem azt, hogy akárcsak a hazai pálya előnyét megkaptuk volna. Most a kérdéses szituációnál az első lépésnél az ellenfél lába elérte a lábamat, amitől már nem tudtam továbblépni. De semmiképpen sem erre fognám, hogy nem sikerült nyernünk. Összességében nagyon sajnálom, hogy így kezdtük a tavaszi szezont, és két pontot elhullajtottunk. A legrosszabb érzés az számomra, hogy ez a csapat öt pontot vett el tőlünk. Nem szabad ezen sokáig bánkódni, mivel kedden a Magyar Kupában, a Dorog ellen lehetőségünk lesz a javításra, és egy kupa továbbjutással, önbizalommal utazhatunk Mezőkövesdre a jövő szombaton, ahol szintén győzni szeretnénk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz