Hosszabbított a Vasas tehetsége

A 19 éves korosztályos magyar válogatott labdarúgó, Murka Benedek két évvel meghosszabbította 2017 nyaráig szóló szerződését, így a fiatal tehetség 2019 nyaráig a Vasas játékosa marad.
Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 15:33
A 19 éves korosztályos magyar válogatott labdarúgó, Murka Benedek két évvel meghosszabbította 2017 nyaráig szóló szerződését, így a fiatal tehetség 2019 nyaráig a Vasas játékosa marad.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 15:33

 

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója az aláírást követően így nyilatkozott a vasasfc.hu-nak:

- Mindig öröm, amikor egy kiemelkedő tehetségű fiatal labdarúgót sikerül hosszabb távra a csapatunkhoz kötni. Beni, 2015 februárjában, 17 évesen írta alá profi szerződését a Vasas FC-hez. Azóta fejlődése töretlen és bizonyította, hogy nemcsak az NB II-es Siófok csapatában, de nálunk is helyt tud állni. Ezt ékesen bizonyította a Mezőkövesd elleni 4-0-ra megnyert találkozón, ahol – bár új, védekező, szélső felfutó szerepkörben – két gólpasszt is adott. Azonban szeretném kiemelni, hogy Beni nemcsak kiváló adottságú nagy jövő előtt álló focista, de az elmúlt másfél évben vele folytatott beszélgetések alapján kijelenthetem: rendkívül értelmes is, ami nem másodlagos szempont a számomra.

Murka Benedek is kommentálta a hosszabbítást a klubhonlapon: 

- Először is szeretném megköszönni a Vasas vezetőségének, hogy aláírhattam az új, 2019 nyaráig tartó szerződésemet. Úgy gondolom, hogy remek helyen vagyok ahhoz, hogy fejlődjek és a társaság is nagyszerű. Úgy vélem, hogy az idősebb és fiatalabb játékosok aránya a Vasas csapatánál ideális. Különösen öröm számomra, hogy olyan rutinos egykori és jelenlegi játékosoktól leshetem el a szakma fortélyait, mint Kecskés Zoltán és Ferenczi István edzők, valamint Remili Mohamed, Korcsmár Zsolt, Debreceni András és Czvitkovics Péter. Számomra jelenleg a legfontosabb, hogy ebben a közegben minél többet tudjak fejlődni. A célom, hogy minél hamarabb beverekedjem magam a kezdő csapatba, ezért küzdök nap, mint nap. Szeretnék a jövőben sok örömet szerezni a Vasas szurkolóinak, akik előtt le a kalappal, hogy ilyen elszántsággal buzdítanak minket idén is. Köszönöm nekik!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz