Fotó: www.vasasfc.hu

Egyszemélyi vezetés a Vasasban

Nagy Miklós ezentúl a Vasas Kubala Akadémia vezetése mellett egyedül látja el az NB II-es klub vezetői teendőit is.
Nyikes Zoltán 2020. június 12., péntek 16:11
Fotó: www.vasasfc.hu
Nagy Miklós ezentúl a Vasas Kubala Akadémia vezetése mellett egyedül látja el az NB II-es klub vezetői teendőit is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 12., péntek 16:11

A másodosztályban szereplő Vasas FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Nagy Miklós klubigazgató és Domonyai László ügyvezető igazgató utóbbi munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetéséről állapodtak meg. Munkakörét Nagy Miklós klubigazgató látja el a továbbiakban.

A változásról Nagy Miklós a következőket mondta:

- Domonyai László személyében egy rendkívül tapasztalt, elhivatott sportvezetőt ismertem meg, aki a tulajdonosváltást követően is rugalmasan alkalmazkodott a változásokhoz. Az elmúlt hónapokban - mindig a klub érdekeit szem előtt tartva - sokszor éjszakába nyúló kemény tárgyalásokon segítettük egymást. Ennek ellenére viszonylag korán világossá vált mindkettőnk számára, hogy hiába akarjuk egyformán a legjobbat a Vasasnak, és teszünk meg a célokért mindent a magunk módján, mégis pár alapvető dologról másképp gondolkozunk. Amikor ezek kezdtek nyilvánvalóvá válni, akkor leültünk, és megbeszéltük, hogy az a legjobb megoldás, ha a tulajdonosváltást követő nagyon fontos átmeneti időszak lezárultával ezt a közös operatív vezetői korszakot is lezárjuk. Ez most történik, amikor úgy foghatunk kezet és kívánhatunk egymásnak további sok sikert, hogy senkiben sincsenek rossz érzések. Szeretném jelezni, hogy Domonyai László munkakörét én veszem át, azaz nem kívánom őt mással pótolni, nem fog bővülni az operatív vezetői stáb. Köszönöm Domonyai László úr munkáját és a jövőben további sok sikert kívánok számára.

Domonyai Lászlóaki több mint két éven át dolgozott ügyvezető igazgatókéntaz alábbi szavakat mondta búcsúzóul:

- Számomra megtiszteltetés volt a Vasasért dolgozni, hiszen egy olyan nagy múltú és egészen biztosan további szép jövő előtt álló klubért tehettem, amelyet mindig is tiszteltem és mindig is tisztelni fogok. A tulajdonosváltást követően öröm és megtiszteltetés volt, hogy a változások ellenére a klub bizalmat szavazott nekem, és az elmúlt átmeneti időszakban segítségére lehettem. Nagy Miklóssal együtt dolgozva rendkívül nagy munkabírású, és nagyon agilis klubvezetőt ismertem meg benne,

aki az első naptól egyértelművé tette, hogy bár csapatjátékos, azért igazából az egyszemélyi vezetésben hisz.

A Vasas érdekében dolgoztunk együtt egészen mostanáig harmonikusan és profi módon annak ellenére, hogy a közös munka során több dologban is különbözött a véleményünk, és az elképzelésünk, de ezeket részben félre tudtuk tenni, részben pedig egyeztetni tudtuk. Valószínű nemsokára már a tárgyalóasztal különböző oldalán, ami furcsa lesz ugyan, de én csak azt ígérhetem, hogy mindig a Vasas iránti legnagyobb tisztelettel viseltetve képviselem majd bármely más klub érdekeit is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz