A Vasas új edzője három fontos területen akar előrelépni az edzőtáborban

Erőnléti és taktikai elemek is szerepelnek a programban, de a rögzített szituációkat is gyakoroltatja Kis Károly.
Budai László 2018. július 9., hétfő 21:01
Erőnléti és taktikai elemek is szerepelnek a programban, de a rögzített szituációkat is gyakoroltatja Kis Károly.
Szerző: Budai László 2018. július 9., hétfő 21:01

A Vasas nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Kis Károly nyilatkozott csapata ausztriai edzőtáboráról. Elsőként a remek körülményeket említette meg.

- Nagyszerű feltételek mellett dolgozhatunk az ausztriai edzőtáborban, minden adott ahhoz, hogy minél eredményesebb munkát végezzük – kezdte Kis Károly a vasasfc.hu-nak. - Kiváló minőségű futballpályán gyakorolhatunk, a napi két kemény edzés után pedig megfelelően tudnak regenerálódni a játékosok. Mivel több új futballistát is igazoltunk, az edzőtábor arra is kiváló alkalom, hogy a játékosok minél jobban megismerjék egymást.

Az edző a legfontosabb feladatokról is beszélt.

- Erőnléti és taktikai elemek egyaránt szerepelnek a programban, de a rögzített szituációkat is gyakoroltuk, tartalmas és változatos tehát a munka. A mérkőzés adja a legnagyobb terhelést, tudjuk, hogy egy nagyon erős csapat vár ránk, amely az elmúlt években rendszeresen indult az Európa Liga selejtezőjében - utalt a Mladá Boleslav elleni edzőmeccsre.

Kis szerint bár még nem az eredmény az elsődleges, azért fontos lenne nyerni.

- Érződik, hogy egyre jobban összekovácsolódik a csapat, egységes képet mutattunk ezeken a találkozókon. Az előkészületi mérkőzéseken nem feltétlenül az eredmény a legfontosabb, de a győzelem minden esetben önbizalmat ad a játékosoknak, ami fontos a mi esetünkben is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz