Van olyan magyar klub, ahol nem téma a fizetéscsökkentés: "A tulajdonos közölte a csapattal"

A magyar klubok sorra hozzák meg a bércsökkentésekkel kapcsolatos intézkedéseiket. Van azonban olyan csapat is, ahol az egyre nehezebb gazdasági helyzet ellenére sem változnak a fizetések.
Privacsek András 2020. április 2., csütörtök 17:53
A magyar klubok sorra hozzák meg a bércsökkentésekkel kapcsolatos intézkedéseiket. Van azonban olyan csapat is, ahol az egyre nehezebb gazdasági helyzet ellenére sem változnak a fizetések.
Szerző: Privacsek András 2020. április 2., csütörtök 17:53

Az NB I-es és az NB II-es csapatok nagy része megérzi a koronavírus okozta negatív gazdasági hatásokat, így több klub jelentős bércsökkentésre kényszerült. Információink szerint az NB II feljutó helyén álló Budafok a kivételek közé tartozik.

- Mi hálásak vagyunk a tulajdonosunknak, aki közölte a csapattal, hogy a folytatásban is mindenki az eredeti szerződésében foglalt összeget kapja – kezdte honlapunknak Csizmadia Csaba, a Budafok vezetőedzője. – A szezon előtt megvolt az éves költségvetésünk, ami menet közben sem változott. Nagyon várjuk a bajnokság folytatását, de egyelőre továbbra is egyéni edzésterv alapján készülünk.

Csizmadia beszélt a csapat céljairól is.

- Tavaly a bennmaradás volt a célunk, idén szerettünk volna feljebb lépni, ezért az volt az elvárás a csapattól, hogy az első tízben végezzen.

Nem terveztük a feljutást, de nagy fejlődésen mentünk keresztül és megteremtettük annak a lehetőségét, hogy osztályt léphessünk. Most, hogy kilenc fordulóval a vége előtt hét pont az előnyünk, csalódottak lennénk, ha ez nem sikerülne.

Az NB II-es klubok sorra hozzák meg a bércsökkentéssel kapcsolatos intézkedéseiket, az élcsapatok közül a Budafokon kívül ezidáig a Vasas nem jelentett be ilyen irányú döntést.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz