Fotó: www.haladas.hu

Újabb pénzügyi problémák a Haladásnál: Kiköltöztetnék a csapatot a stadionból - reagált az ügyvezető

Honlapunk úgy értesült, hogy jelentős pénzügyi konfliktus áll fenn a szombathelyi klub és a Haladás Sportkomplexum között, ezt pedig Séllei Árpád ügyvezető igazgató sem tagadta.
Nyikes Zoltán 2020. október 9., péntek 12:19
Fotó: www.haladas.hu
Honlapunk úgy értesült, hogy jelentős pénzügyi konfliktus áll fenn a szombathelyi klub és a Haladás Sportkomplexum között, ezt pedig Séllei Árpád ügyvezető igazgató sem tagadta.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 9., péntek 12:19

A csakfoci.hu információi szerint ismét pénzügyi problémák láttak napvilágot az NB II-es Szombathelyi Haladásnál, a nézeteltérés ezúttal a klub és a stadiont üzemeltető Haladás Sportkomplexum között áll fenn.

Úgy tudjuk, hogy a Haladás Sportkomplexum több havi bérleti díj elmaradását kéri számon a klubon,

és amennyiben - csütörtöktől kezdődően - három napon belül nem egyenlítik ki az általuk jogosnak vélt tartozást, úgy azt is kilátásba helyezték, hogy az NB II-es csapatnak ki kell költöznie a stadionból.

Honlapunk természetesen megkereste a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatóját, Séllei Árpádot, aki nem tagadta, hogy konfliktus bontakozott ki a felek között.

– Jelenleg egy pénzügyi vita áll fenn a két szereplő, a klub és a Haladás Sportkomplexum között. Szerintünk nem tartozunk a Sportkomplexumnak, miután tavaly a HVSE kapott 300 millió forintot a kormányhatározat alapján a teljes komplexum fenntartási költségeire, ez át is lett adva a komplexumnak. A kormányhatározat célja volt a Sportkomplexum teljes egészének a támogatása, mégis kiszámlázza felénk a Sportkomplexum a díjakat, ezt pedig nem tartjuk jogosnak. Megoldást kell találni erre a problémára, mert egyetlen egy olyan klub sincs Magyarországon, még a leggazdagabbak sem, amely a stadionját önmaga 100 százalékban fizetné. Nem is értjük, hogyan gondolják ezt. Nem hiszem, hogy megtörténne az, hogy a Haladást kizárnák a neki épült stadionból, szerintem csak ránk akarnak ijeszteni – nyilatkozta honlapunknak az ügyvezető igazgató.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz