Újabb edzőváltás a magyar fociban: Az egyik fellegvárban borult a kispad

Öt hónap után menesztették a Győri ETO szakvezetőjét, Bekő Balázst. Utódja még nincsen.
Dudás Gábor 2017. szeptember 26., kedd 18:36
Öt hónap után menesztették a Győri ETO szakvezetőjét, Bekő Balázst. Utódja még nincsen.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 26., kedd 18:36

Fekete nap a magyar edzőknek a mai

Siófok és Kaposvár után  - előbbinél a Disztl-testvéreknek köszönték meg a munkáját, míg a Rákóczinál Artner Tamással bontottak szerződést a Videoton II elleni vesztes rangadót követően - Győrben is edzőváltásra került sor kedden. Friss: Kaposváron már az utód is megvan - kattints!

Az NB II 15. helyén álló, patinás múltú újoncnál megköszönték Bekő Balázs munkáját.

"Az NB II-be frissen feljutó, megerősített kerettel rendelkező WKW ETO FC Győr csapata az előzetes elvárásoktól sajnos jelentősen elmaradó teljesítményt nyújtott eddigi mérkőzésein. Emiatt az egyesület vezetése rendkívüli megbeszélés keretében értékelte az elmúlt fordulók sikertelenségének okát, majd a szakmai vezetés javaslatot tett az ügyvezetőnek Bekő Balázs vezetőedző felmentésére.

Dr. Drucskó Zoltán ügyvezető a javaslatot elfogadta, és a mai nappal érdemei elismerése mellett felmentette Bekő Balázst vezetőedzői feladatainak ellátása alól, de a döntés nem azt jelenti, hogy a vezetőség egy személyben a vezetőedzőt teszi felelőssé a gyengébb teljesítményért. A ma délutáni edzést megbízott edzőként Király József fogja levezetni.

Az új vezetőedző személyével kapcsolatban rövidesen tájékoztatni fogjuk a közvéleményt" – szólt a klub közleménye.

Eközben egy másik másodosztályú klubnál:

Olvastad már?
Csákváron az edző után a játékosokat is elkezdték kirugdosni
A csakfoci.hu információi szerint az NB II-es Csákvár vezetői az edzőváltás után a játékosokat is elkezdték leváltani. Szanyó Károly menesztése után a csapat nemhogy nem állt talpra, de újabb vereségeket szenvedett. A legutóbbi 0-6 után két játékost elküldtek, míg egyet a második csapathoz irányítottak a sereghajtónál.
Elolvasom

Cikkajánló:

Olvastad már?
Őszinte interjú a magyar futball legkeményebb vezetőjével - szerdán a csakfocin!
Szerdai cikkünket ajánljuk, amelyben a magyar futball talán legkeményebb klubvezetője beszél arról, ő hogyan látja a hazai futball történéseit, fejleményeit.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz