Fotó: facebook.com/bfcsiofok

"Ügyetlensége" miatt állították ki az NB II-es edzőt - videó

Domján Attila berúgott a pályára egy labdát, miközben a nyíregyháziak elvégezték volna a bedobást, de célt tévesztett a rúgása.
Nyikes Zoltán 2021. október 5., kedd 12:16
Fotó: facebook.com/bfcsiofok
Domján Attila berúgott a pályára egy labdát, miközben a nyíregyháziak elvégezték volna a bedobást, de célt tévesztett a rúgása.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 5., kedd 12:16

Honlapunkon is beszámoltunk arról hétfő este, hogy az NB II 11. fordulójának zárómeccse a Nyíregyháza és a Siófok között 0-0-val ért véget.

A vendégek a 73. perctől emberhátrányban játszottak Varga Bence kiállítása miatt, majd a 92. percben a Balaton-partiak vezetőedzője, Domján Attila is piros lapot kapott, miután berúgott a pályára egy labdát, miközben a hazaiak elvégezték volna a bedobást.

– Fél évente egyszer azért ki szoktak állítani. Eddig jobban odafigyeltem erre, ez egy más szint, mint tavaly az NB III volt. De nem is az a lényeg, hogy engem kiállították, hanem sajnálom, hogy a játékosomat, az ő elvesztése jobban fáj, mint a sajátom. Vissza akartam rúgni a labdát a bedobó játékosnak, csak ügyetlen vagyok és nem sikerült nyilatkozta a lefújást követően az M4 Sportnak a vendégek mestere.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz