Továbbra is távol az egyezség a magyar csapatnál: A játékosok nem mennek bele az 50 százalékos bércsökkentésbe

Hetek óta tart az egyeztetés a bérek csökkentéséről az NB II-es Siófoknál, de megegyezés továbbra sincs a tulajdonos és a játékosok között.
Csakfoci Admin 2020. április 20., hétfő 14:09
Hetek óta tart az egyeztetés a bérek csökkentéséről az NB II-es Siófoknál, de megegyezés továbbra sincs a tulajdonos és a játékosok között.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. április 20., hétfő 14:09

Honlapunk korábban beszámolt róla, hogy az NB II-es csapatok közül a Siófokot érintette leginkább a járvány negatív gazdasági hatása. György Tamás tulajdonos 60-70 százalékos bércsökkentést helyezett kilátásba, a játékosok viszont maximum a bérük 30 százalékáról mondanának le.

Információink szerint a tulajdonos újabb ajánlata egy 50 százalékos fizetésmegvonásról szólna, ami azonban továbbra is elfogadhatatlan a siófoki futballisták számára.

György Tamás korábban többek között arról is beszélt honlapunknak, ahogy amennyiben nincs egyezség, úgy csődbe mehet a klub.

Ugyanakkor Muszbek Mihály sportközgazdász nem tart attól, hogy csődhelyzet veszélyeztetné a klubokat.

Olvastad már?
Egyre nagyobb bajban a magyar csapat: Nincs egyezség a tulajdonos és a játékosok között
Nem közelednek az álláspontok az NB II-es Siófoknál. A klubvezetés 70 százalékos bércsökkentést szeretne, a játékosok számára azonban ez elfogadhatatlan. Muszbek Mihály szerint a csődveszélyt emlegető sportvezetők menekülnének ebből a helyzetből, és így próbálnak megszabadulni a klubtól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz