Pintér az első félidőbe és a Puskás-díjba kapaszkodott a 0-7 után: "Nem nagyon tudott mit kezdeni velünk az ETO"

Az NB II-ben a  bennmaradásért harcoló III. Kerületi TVE 7-0-s vereséget szenvedett Győrben az ETO-tól. Pintér Attila, az óbudaiak vezetőedzője szerint, amit elterveztek a meccs elején, azt sikerült végrehajtaniuk.
Privacsek András 2022. május 9., hétfő 11:20
Az NB II-ben a  bennmaradásért harcoló III. Kerületi TVE 7-0-s vereséget szenvedett Győrben az ETO-tól. Pintér Attila, az óbudaiak vezetőedzője szerint, amit elterveztek a meccs elején, azt sikerült végrehajtaniuk.
Szerző: Privacsek András 2022. május 9., hétfő 11:20

Pintér Attila így értékelt a kiütéses vereség után.

- Először is gratulálok az ETO-nak! Az első félidőben nem gondoltam volna, hogy ilyen arányú vereséget fogunk szenvedni. Amit elterveztünk, az ült is, szereztünk háromszor-négyszer is labdát, amit, ha végig viszünk, befejezhettük volna az akciót. Megint egy bedobásból kaptunk gólt, amiben nincs benne egyáltalán, mi domináltunk, nem nagyon tudott mit kezdeni velünk az ETO. Kellenének olyan karakterek, olyan játékosok, akik ilyenkor meg tudnák azt tartani, hogy a csapat ne essen ilyen hullámba.

Azt kell, hogy mondjam, a hazaiak rúgtak három-négy olyan gólt, ami lehet, hogy Puskás-díjas, de ennyire nem lehet összeesni.

- Van még két forduló, él még az esélye, hogy bent tudjunk maradni, egy meccset játszunk otthon, utolsó fordulóban pedig lehet, hogy egy ki-ki meccset fogunk játszani, nagyon gyorsan el kell felejtenünk ezt a mérkőzést, úgy gondolom minden csapat életében van ilyen. Azt kell megvizsgálni, hogy ez miért történt meg - olvasható az eto.hu-n.

Pintér Attila a 32. forduló után vette át a III. Kerületi TVE irányítását. A korábbi szövetségi kapitány vezetésével azóta három vereség és egy győzelem az óbudaiak mérlege, amivel két fordulóval a vége előtt visszacsúszott a csapat az utolsó helyre. Remiliék most vasárnap a Nyíregyházát fogadják, majd az utolsó fordulóban a Békéscsaba vendégei lesznek.

Olvastad már?
NB II: Pintérék Győrben kaptak egy hetest, bajnokként nyert a Vasas, a Kecskemét a feljutás küszöbén - eredmények
A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában fontos győzelmet aratott a Kecskemét és őrzi második helyét. A Pintér Attila vezette III. Kerület 7-0-ra kapott ki az ETO otthonában. A Vasas nem tud leállni bajnokként sem.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz