Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc

NB II: "Volt egy feltételem" – Aczél elárulta a váratlan edzőváltás hátterét

A Kozármislenyből távozó tréner elmondta, hogy a szakmai stábjából két emberrel nem sikerült megegyeznie a vezetőségnek, ezért nem folytatja a munkát.
Nyikes Zoltán 2022. június 3., péntek 13:52
Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc
A Kozármislenyből távozó tréner elmondta, hogy a szakmai stábjából két emberrel nem sikerült megegyeznie a vezetőségnek, ezért nem folytatja a munkát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. június 3., péntek 13:52

Csütörtökön megírtuk, hogy ugyan az elmúlt hetekben szóban sikerült megegyeznie a hosszabbításról Aczél Zoltánnak a Kozármislennyel, a vezetőedző azonban végül mégsem marad az NB II-be feljutott együttes kispadján - honlapunk azt is megírta, hogy Aczél egy NB III-as együtteshez szerződik.

A magyar válogatott korábbi asszisztensedzője a Sportrádiónak részletesen is elárulta, mi okozta végül azt, hogy a szóbeli megállapodás után elválnak az útjaik a mislenyiekkel.

– Egy hónapig gyűrtük egymást, mindketten nehezen engedtünk, de végül szóban sikerült megegyeznünk. Volt azonban egy feltételem és kérésem. A stábom jól működött, két fiatalemberről van szó, egy 34 és egy 27 évesről, tanulják a szakmát, de nekem jó érzés, hogy mellettem tanulták és jó érzés, hogy lojálisak voltak velem, valamint volt egy rutinos kapusedzőm, aki a megye topedzői között van.

Közülük két fővel nem sikerült megegyezni és én akkor úgy éreztem, az a tiszta, hogy ha ez volt a feltételem és ez nem valósult meg, akkor ki kell állnom a két kollégámért és nem folytatom a munkát.

Nem kell túlhájpolni, egyéves szerződésem volt, azt a munkát, amit elvállaltam, túlteljesítettem. Szó sem volt a bajnoki cím megnyeréséről, nem kérték előre azt, hogy 38 meccset veretlenül vívjunk meg. Van egy ilyen házasság, aminek most vége szakad. Az NB II hiánya bennem is nyomot hagy, szomorú vagyok ebből kifolyólag, de sok sikert kívánok a Kozármislenynek – nyilatkozta Aczél.

Olvastad már?
Magyarországra hoznák a friss bajnok AC Milant a bajnoki főpróbára - a részletek
Információink szerint a Serie A-t idén megnyerő Milannal mérkőzne meg a Zalaegerszeg július 23-án, a Zete Fiesztán.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz