Fotó: facebook.com/BSC1924

NB II: Szemben állt a kapussal a támadó, a bíró lefújta a meccset

Feczkó Tamás a hétvégi bajnoki után azt mondta, két olyan szituáció is volt, amikor a kapussal álltak szemben, a harmadiknál pedig a játékvezető lefújta a találkozót.
Nyikes Zoltán 2022. február 21., hétfő 15:53
Fotó: facebook.com/BSC1924
Feczkó Tamás a hétvégi bajnoki után azt mondta, két olyan szituáció is volt, amikor a kapussal álltak szemben, a harmadiknál pedig a játékvezető lefújta a találkozót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. február 21., hétfő 15:53

Vasárnap megírtuk, hogy az NB II 24. fordulójában nem született gól a Nyíregyháza Spartacus budaörsi fellépésén. A vendégek vezetőedzője, Feczkó Tamás a mérkőzést követő nyilatkozatában elmondta, több nagy ziccerük is volt, sőt a végén is volt lehetőségük a gólszerzésre, ám a tréner szerint érdekes módon ért véget a találkozó.

– A második félidőben mutatott teljesítmény alapján rászolgáltunk volna a győzelemre. Két olyan szituáció is volt, amikor a kapussal álltunk szemben,

a harmadiknál pedig a játékvezető lefújta a találkozót.

De csak magunkat okolhatjuk azért, hogy nem nyertünk, nem elég egy félidőn át jól teljesíteni, 90 percig kell így futballoznunk. Örömteli, hogy ilyen sokan elkísértek bennünket a szurkolók, hazai pályán éreztük magunkat. Köszönjük a buzdítást – idézi a trénert a nyíregyházi klubhonlap, amelyről az is kiderül, hogy a 21 éves támadó, Andrei Robert Banyoi előtt adódott a nagy lehetőség.

A Nyíregyháza 2022-ben még veretlen, három győzelem és egy döntetlen a mérlege idén, vasárnap a Soroksárt fogadja.

Olvastad már?
Szalai titánlemezzel a fejében bólintott a kapuba: "Nem vagyok olyan, aki négy ellenfelet kicselez, felpörgeti a labdát és ollózva szerez gólt"
Szalai Ádám rögtön első mérkőzésén gólt szerzett a Baselben a Lausanne elleni bajnokin. Az ex-Bundesliga-csatár csak múlt kedden értesült a piros-kékek érdeklődéséről, amelynek színeiben a tavaly decemberi műtétjét követően titánlemezzel a fejében játszik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz