NB II: Négy forduló után máris kirúgták a korábbi sikeredzőt

Már nem Nagy Sándor irányítja a másodosztályú Tiszakécske csapatát.
Privacsek András 2021. augusztus 23., hétfő 14:26
Már nem Nagy Sándor irányítja a másodosztályú Tiszakécske csapatát.
Szerző: Privacsek András 2021. augusztus 23., hétfő 14:26

A Tiszakécske Nagy Sándor irányításával 16 pontos előnnyel nyerte meg az előző szezonban az NB III Keleti csoportját és jutott fel az NB II-be.

A másodosztályban az első négy fordulót követően 1 ponttal állt a csapat, amikor felmentették a munkavégzés alól Nagy Sándor vezetőedzőjét.

A klub egyelőre hivatalosan nem erősítette meg a váltás tényét, de a hétvégi Szeged elleni mérkőzésen már Virágh Ferenc, asszisztensedző vezette az újoncot.

Olvastad már?
Tilos passzolni a magyar foci egyik legsokoldalúbb szereplőjével: "A kiesésért én vagyok a legfőbb felelős" - Benczés Miklós a Diósgyőr kudarcáról, az új tulajról és Kleinheisler megmentéséről
Jelenleg az NB I-es visszakerülésért harcoló Diósgyőr sportigazgatója, de nem zárja ki, hogy egyszer lesz még valahol vezetőedző. Az edzői számára néha zavaró, hogy van szakmai rálátása, de az észrevételei mindig építő jellegűek. Az utóbbi években koncepció nélkül működött a DVTK, a kiesés után azonnal felajánlotta a lemondását, amit a vezetőség nem fogadott el. Kondás Elemér nagyon komoly kritériumok alapján lett kiválasztva a Diósgyőr kispadjára, akit TOP 3-as szakembernek tart. Felcsúton történelmet írt azzal, hogy NB II-es bajnokságot nyert a Puskás Akadémiával, Kleinheisler Lászlót pedig megmentette a kirúgástól. "Tilos passzolni!" Benczés Miklóssal, a Diósgyőr sportigazgatójával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz